PC Building Simulator PC

Építs számítógépet virtuálisan!
1633957250

Nagyot ment az ingyenes PC Building Simulator

Az Epic Games Store aktuális ingyenes játéka ezúttal a PC Building Simulator, amit elképesztően sokan töltöttek le az első 24 órában. A hatalmas érdeklődésre az Epic is reagált, és kedvezményesen kínálják a játék letölthető bővítményeit.
1633622400

Jövő héten a Stubbs the Zombie-t kínálja az Epic

Újabb csütörtök, újabb Epic-ajándék. Ezúttal a számítógépépítés rejtelmeiben merülhetünk el a PC Building Simulatorral, míg jövő héten a felújított Stubbs the Zombie lehet a miénk.
1633241040

Ingyenesen tölthető az Europa Universalis IV

Kicsit elmentünk mellette a Tokyo Game Show forgatagában, de azért a jegyzőkönyv kedvéért említsük meg, hogy a napokban befutott az Epic Games Store aktuális ajándéka, az Europa Universalis IV.
1522245600

Elérhető Early Access-szel a PC Building Simulator

Ha régen pasztáztatok már procit és a fránya kriptobányászok lenyúlták az összes GPU-t a környékről, akkor most kipróbálhatjátok a legújabb hiánypótló alkotást: itt a PC Building Simulator.
1489662020

PC Building Simulator - építs gépet virtuálisan!

Imádsz számítógépet összerakni, de taszít az alkatrészek kicsomagolásának unalmas folyamata, és persze a súlyos anyagi vonzat? A letölthető PC Building Simulatorral olyan gépet raksz össze, amilyet csak szeretnél!