PlayerUnknown's Battlegrounds PC, XBOXONE

A PUBG Corp. lövöldéjében mindenki a nulláról indul. Fegyvert és járművet kell szereznünk a boldoguláshoz, majd indulhat a harc az utolsó emberig.
Típus:

Játékosainak felét már elvesztette a PC-s PUBG

Ugye emlékeztek még, a PlayerUnknown’s Battlegroundsszal januárban játszottak a legtöbben (3,2 millióan) a Steamen. Nos, mostanra ez a szám a felére, azaz 1,7 millióra csökkent. Kipukkadni látszik a PUBG-lufi?

Megjött az FPS-mód a PUBG Mobile-ba

Megérkezett az PUBG Mobile legfrissebb frissítése, így a hordozható változat egy lépéssel közelebb került a nagygépes testvéréhez. Már FPS-módban is játszhatunk, kaptunk egy arcade módot és megjelent a Royale Pass is.

50 millió eladott példánynál jár a PUBG

A PUBG Corp. bejelentése szerint újabb mérföldkövet ért el sikerjátékuk, a PlayerUnknown's Battlegrounds, amit eddig 50 millió példányban értékesítettek és amit több mint 400 millióan töltöttek már le.

Búcsút inthetünk a PUBG térképválasztójának

Jövő héten élesedik a PlayerUnknown's Battlegrounds harmadik pályája, a Sanhok, ezzel együtt azonban megváltozik a matchmaking is. Annak érdekében, hogy ne tagozódjon a játékosbázis, megszűnik a meccs előtti térképválasztás lehetősége.

E3 2018: Az első galériafrissítés

Az elmúlt két nap konferenciái nem múltak el nyomtalanul, rengeteg képet zsákoltunk be a közelgő sikervárományosokból. Lesz itt Halo Infinite, Shadow of the Tomb Raider, Battlefield V, Dying Light 2 és Fallout 76 is.

E3 2018: A Microsoft-bejelentések egy helyen

Tegnap este viszonylag későn, 10 órakor vette kezdetét a Microsoft E3-as sajtókonferenciája, amin ipari mennyiségben zúdították ránk a friss híreket. Következzen egy linkgyűjtemény a későn érkezőknek!

E3 2018: PUBG - mi vár ránk Xbox One-on?

A Microsoft konferenciáján előkerült a PlayerUnknown’s Battlegrounds is, és végre kiderült, milyen friss tartalmakat kapnak a közeljövőben a konzolosok. A Sanhok térképre például már a nyár folyamán lecsaphatunk.

Pereskedik a PUBG - túl hasonló a Fortnite

A PlayerUnknown's Battlegrounds csapata bíróságra viszi az Epic Gamest a Fortnite: Battle Royale kapcsán. A két játék hasonlóságai miatt elégedetlenkedő Bluehole stúdió Koreában nyújtotta be a pert.

PUBG - érkezik a Miramar térkép Xbox One-on

Megjelenési dátumot kapott a PUBG Miramar pályája Xbox One-on. Az új térkép május 24-én, vagyis jövő hét csütörtöktől lesz elérhető a Microsoft konzolján minden játékos számára.

PUBG - ismét tesztelhető lesz az új térkép

Amellett, hogy a héten újra nekiveselkedhetnek az érdeklődők a PlayerUnknown’s Battlegrounds 4x4 kilométeres térképének, a PUBG Corp. elárulta a Savage kódnéven futó új helyszín végleges nevét is.