PlayerUnknown's Battlegrounds PC, XBOXONE

A PUBG Corp. lövöldéjében mindenki a nulláról indul. Fegyvert és járművet kell szereznünk a boldoguláshoz, majd indulhat a harc az utolsó emberig.
Típus:

Mától PlayStation 4-en is elérhető a PUBG

A PUBG kapcsán viszonylag kevés embernek jutna eszébe Szun-ce: A háború művészete című alkotása, ám Jordan Vogt-Robertsnek mégis ez ugrott be a játékról. Élőszereplős előzetes érkezett a PS4-es rajt apropóján.

TGA 2018: Bemutatkozott a PUBG havas pályája

Az idei díjátadó során mutatkozott be a PlayerUnknown's Battlegrounds vadonatúj pályája, a Vikendi. A készítők egy kicsit csaltak, hiszen csak egy filmes előzetest tettek közzé, de az kedvcsinálónak ideális.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Brutális játékdömpinggel indul a december: uralmunk alá hajtjuk a tornádókat, antropomorf mutáns állatokkal kalandozunk, és az asszaszinok rejtett pengéjének történetébe is beleáshatjuk magunkat.

Crossoveren dolgozik a PUBG Corp. és a Capcom

Véget ért a 2018-as PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile Star Challenge Dubaiban megrendezett döntője, melynek tiszteletére egy különös videót osztottak meg a PUBG Mobile Twitter-oldalán.

Itt vannak a Golden Joysticks Awards győztesei

A Fortnite és a God of War vitte a prímet az idei Golden Joystick díjátadón, de azért születtek meglepetések is! Életműdíjat kapott a Dark Souls atyja, Hidetaka Miyazaki, és kiderült, hogy a Cyberpunk 2077-et várjuk a legjobban.

PlayStation 4-re költözik a PUBG

Az utóbbi hetekben egyre több megkérdőjelezhetetlen nyom tűnt fel, mostanra viszont hivatalos megerősítést nyert a hír: egyedi skinekkel megspékelve érkezik a PlayerUnknown's Battlegrounds PS4-re.

PUBG - hétfőn landol a Game Passben

A Microsoft mindent megtesz azért, hogy vonzóvá tegye az Xbox Game Passt. A cég az X018 keretében leplezte le, hogy a PlayerUnknown's Battlegrounds november 12-én landol a szolgáltatásban, aminek az első havidíja most 1 dollár.

Joker és Harley Quinn a PUBG-ben

Érdekes crossover a láthatáron! Hamarosan a Suicide Squad két népszerű karaktere teszi tiszteletét a PlayerUnknown's Battlegroundsban. Még nem tudni, mi lesz az event lényege, de a teaser videó elég ígéretes.

Ingyenesen játszható az új PES és a PUBG Xboxon

Az Xbox One-tulajdonosok számára limitált ideig teljesen ingyen játszható a Pro Evolution Soccer-sorozat idei kiadása, valamint a teljes PlayerUnknown's Battlegrounds. Csapj le rájuk!

PUBG - decemberben PS4-re is?

Friss fejlemények a PlayerUnknown's Battlegrounds PlayStation 4-re költözése ügyében. Ha hinni lehet a legfrissebb szóbeszédeknek, akkor a népszerű battle royale decembertől a Sony masináján is játszható lesz.