PlayerUnknown's Battlegrounds PC, XBOXONE

A PUBG Corp. lövöldéjében mindenki a nulláról indul. Fegyvert és járművet kell szereznünk a boldoguláshoz, majd indulhat a harc az utolsó emberig.
Típus:

Elérhető a mobilos PlayerUnknown’s Battlegrounds

Világszerte is megjelent a PUBG Mobile iOS-re és Androidra, így ha hordozható Battle Royale-élményre vágysz, egy remek alternatívával gazdagodsz a mobilos Fortnite mellett. Az anyag ezen a platformon is ingyenes.

Nálunk is megjelenik a mobilos PUBG

Noha eddig csak Kínában volt elérhető a PlayerUnknown’s Battlegrounds mobilverziója, a Tencent jóvoltából a nyugaton is meg fog jelenni. A kanadai régióban már bétafázisban van a PUBG Mobile.

Jóval kisebb lesz a PUBG harmadik térképe

Nem igazán kedvelték meg a rajongók a PlayerUnknown's Battlegrounds legújabb pályáját, a fejlesztők ezeket a visszajelzéseket is figyelembe vették a harmadik térkép megtervezésekor.

A Fortnite már a Twitch-en is veri a PUBG-t

Egyre magabiztosabban jelenthetjük ki, hogy a Fortnite személyében komoly kihívót kapott a PlayerUnknown's Battlegrounds. Ez most már számokban is tetten érhető, ráadásul most már vannak olyan mutatók, amiben az Epic játéka sokkal jobb.

A Nintendo tarolt a D.I.C.E. idei díjátadóján

Tegnap este tartották Las Vegasban a D.I.C.E. idei díjátadóját, ahol a Nintendo nagyot tarolt, hiszen kis túlzással minden olyan kategóriát megnyertek a játékai, amelyben jelölve voltak.

A csalók miatt kell várni a PUBG harmadik pályájára

Az elmúlt hetek a PlayerUnknown's Battlegrounds csalóitól voltak hangosak, a készítőknek alaposan meggyűlt a bajuk a főleg Kínából özönlő cheaterekkel. Ezért megcsúsztak a fejlesztésekkel is.

Javarészt Kínából érkeznek a PUBG csalói

Érdekes adatot osztott meg a PlayerUnknown's Battlegrounds anti-cheat megoldását szállító BattlEye: a cég szerint a játékból kibannolt csalók 99 százaléka kínai volt.

Már 26 millió PUBG talált gazdára

Érdekes statisztikát tett közzé a PUBG Corp., amiben azt is elárulta, hogy már 26 millió kópia talált gazdára a PlayerUnknown’s Battlegroundsból PC-n és Xbox One-on. Gondoltátok volna, hogy 130 millió csirkét fogyasztottak el a játékosok?

Egymillió csalót bannoltak a PUBG-ből januárban

Hiába a készítők igyekezete, még mindig hemzseg a csalóktól a PlayerUnknown's Battlegrounds. Az anti-cheat megoldást szállító BattlEye szerint több mint egymillió cheatert bannoltak a játékból - csak januárban.

PUBG - már 4 millió játékos Xbox One-on

Töretlenül növekszik a PlayerUnknown’s Battlegrounds játékosbázisa. Az új rekordot az Game Preview programban szereplő Xbox One-os verzió szállította. A decemberi premier óta már 4 millióra duzzadt a rajongótábor.