PlayerUnknown's Battlegrounds PC, XBOXONE

A PUBG Corp. lövöldéjében mindenki a nulláról indul. Fegyvert és járművet kell szereznünk a boldoguláshoz, majd indulhat a harc az utolsó emberig.
Típus:

Most már szinte biztos a PS4-es PUBG

Már korábban is rendkívül sok jel mutatkozott a PlayerUnknown’s Battlegrounds érkezésére PlayStation 4-re, ám a mai napon egy minden eddiginél kézzelfoghatóbb bizonyíték látott napvilágot.

PUBG - Xbox One X-en butítani kell a látványt

A PUBG Corp. jelentése szerint 1.0-s verzióba lépett Xbox One-on a PlayerUnknown's Battlegrounds, de ez mégsem jelenti azt, hogy sikerült megoldani a framerate-gondokat, a hibákat és a stabilitási problémákat.

PUBG - 1 millió alatt a játékostábor

Megjelenése óta a legnagyobb visszaesést produkálta a PlayerUnknown’s Battlegrounds az elmúlt napokban; 2017 nyara óta először esett be az egyidejű játékosok száma 1 millió fő alá.

Akrobata ugratók a PUBG-ben

Az Update 21 néven érkező frissítés rengeteg újdonságot hoz a népszerű battle royale-játékba, melyek közül a legizgibb, hogy az új gyakorlópályán lehet majd 360 fokos trükköket csinálni járműveinkkel.

GC 2018: PUBG - konzolon is közel az 1.0

Hamarosan a PlayerUnknown's Battlegrounds xboxos verziója is elhagyja a korai hozzáférést, és megkapja az 1.0-s verziószámot. A PUBG Corp. extra tartalmakkal és egy PUBG ihlette kontrollerrel ünnepli a nagy hírt.

Több mint 100 millió letöltésnél jár a mobilos PUBG

Brutális sikereket arat mobilkészülékeken is a battle royale zsáner. A márciusban megjelent PlayerUnknown's Battlegrounds mobilos változatát a hírek szerint már több mint 100 millió alkalommal töltötték le.

PUBG - hibajavító kampány indult

A PUBG fejlesztőcsapata is belátta, hogy muszáj lesz komoly erőforrásokat mozgósítania, ha ki akarja javítani a játék hibáit, így "Fix PUBG" néven több hónapos kampányt indítottak.

Jövőre is óriási üzlet lesz a battle royale

A SuperData elemzője szerint jövőre sem torpan meg a battle royale-játékok bevételeinek a növekedése, így a piac akár 20 milliárd dolláros forgalmat is generálhat majd, részint az új belépőknek köszönhetően.

PUBG - Sanhok új járművel és fegyverrel bővül

Ahogyan azt a készítők korábban ígérték, megérkezett a Sanhok pálya első exkluzív fegyvere és járműve; itt a Mini-14-et felváltó QBU, illetve a Rony pickup, mely tökéletes választás lesz a dombokkal tarkított pályán.

Íme, a Steam 1000 legtöbbet játszott játéka

A minap egy apró zavar jelentkezett a Steam API-ján, amit a Valve gyorsan be is foltozott. Szerencsére a SteamSpy atyja elég gyors volt ahhoz, hogy a hiba alapján összeállítsa a platform legtöbbet játszott játékainak toplistáját.