PlayerUnknown's Battlegrounds PC, XBOXONE

A PUBG Corp. lövöldéjében mindenki a nulláról indul. Fegyvert és járművet kell szereznünk a boldoguláshoz, majd indulhat a harc az utolsó emberig.
Típus:

Íme, a Steam Awards 2018 győztesei

A Steam Awards 2018 jelöltjeinek listáját még decemberben véglegesítették, a tegnapi napon pedig meg is történt a szavazatok összesítése és a győztesek kihirdetése. Az év fejlesztője a CD Projekt RED, az év játéka pedig a PUBG.

Úton a free-to-play PUBG Lite

Hamarosan egy új, ingyenes verziót kap a PlayerUnknown's Battlegrounds PC-n. A PUBG Lite szerényebb látvánnyal és gépigénnyel támad - sok elemet átvettek a mobilos verzióból -, de egyelőre csak Thaiföldön érhető el.

Újra 1 millió felett PC-n a PUBG

A PC-s PlayerUnknown’s Battlegrounds idei éve közel sem alakult zökkenőmentesen, ám a félresikerült marketingfogásokkal és több millió csalóval tarkított hullámvölgyei után most úgy néz ki, hogy ismét a csúcsra tör.

PUBG - mobilon is beköszönt a karácsony

A PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile is megkapja a népszerű battle royale-játék legújabb, Vikendi névre keresztelt havas pályáját, illetve hozzá egy tucat karácsonyi tematikájú skint is.

Élesedett a PUBG negyedik térképe

A PlayerUnknown’s Battlegrounds legújabb PC-s frissítésével befutott a régóta várt havas pálya, a Vikendi. Ezzel együtt elérhetővé vált a Vikendi Survival Pass is, aminek van egy 10 dolláros prémiumváltozata.

Túl a 200 millión a PUBG Mobile

A legújabb adatok szerint a PlayerUnknown’s Battlegrounds battle royale-játék mobiltelefonokra szánt verziója utolérte a Fortnite játékoslétszámát. Mostanra mindkét játék 200 milliónál is több felhasználóval rendelkezik.

Mától PlayStation 4-en is elérhető a PUBG

A PUBG kapcsán viszonylag kevés embernek jutna eszébe Szun-ce: A háború művészete című alkotása, ám Jordan Vogt-Robertsnek mégis ez ugrott be a játékról. Élőszereplős előzetes érkezett a PS4-es rajt apropóján.

TGA 2018: Bemutatkozott a PUBG havas pályája

Az idei díjátadó során mutatkozott be a PlayerUnknown's Battlegrounds vadonatúj pályája, a Vikendi. A készítők egy kicsit csaltak, hiszen csak egy filmes előzetest tettek közzé, de az kedvcsinálónak ideális.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Brutális játékdömpinggel indul a december: uralmunk alá hajtjuk a tornádókat, antropomorf mutáns állatokkal kalandozunk, és az asszaszinok rejtett pengéjének történetébe is beleáshatjuk magunkat.

Crossoveren dolgozik a PUBG Corp. és a Capcom

Véget ért a 2018-as PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile Star Challenge Dubaiban megrendezett döntője, melynek tiszteletére egy különös videót osztottak meg a PUBG Mobile Twitter-oldalán.