Safari Photo Africa: Wild Earth

Egy újság fotósaként kerülsz a Serengeti Nemzeti Park-ba, ahol nincs más dolgod, mint a vadállatokról képeket készíteni.
Típus: Sim-Tycoon

A Nintendo európai megjelenései a közeljövőben

A minap a Nintendo kiadott egy frissített listát, amelyen szerepel többek között az összes Európában nyáron és a közeljövőben megjelenő Wii és DS játék.

A heti játékmegjelenések

A héten kerül boltokba többek között a PC-s Turok, a Mario Kart Wii-s változata, a Square Enix új, DS-exklúzív szerepjátéka és az NBA Ballers új része is.

GDC 2008: A harmadik GDC-s trailer szállítmány

Ismét összegyűlt egy szép adag GDC-s trailer. Ezúttal többek közt kaptunk Bionic Commando-t, Dead Space-t, Ninja Gaiden 2-t és Too Human-t is.

Több, mint négyszáz új kép a galériában

Régóta nem volt már nagyobb galériafrissítés a GK-n, így elmaradásunkat pótolva több, mint négyszáz új képet töltöttünk fel galériánkba csak a legjobbak közül!

Közel hatszáz friss kép landolt galériánkban

Karácsony előtti galériafrissítésünk "nem pite": közel hatszáz képet töltöttünk fel galériánkba, mely legtöbbje várva-várt címeket prezentál. Érdemes lecsekkolni a felhozatalt!

Wild Earth demó

A Wild Earth demó az afrikai szafarik érintetlen vadvilágát tárja elénk, melyet ebben a játékban puska nélkül, csak egy fényképezőgéppel élvezhetünk.

A Super X Studios szakít a Digital Jesterssel

A Super X Studios közölte a nagyvilággal, hogy szakított a Digital Jesterssel, így más cég fogja kiadni a Super X Wild Earthjét.

Vad Világ

Szafari-szimulátort készít a Digital Jesters. A Wild Earth segítségével megismerhetjük az Afrikai kontinens által nyújtott érintetlen vadvilág rejtelmeit.