MotoGP 17 PC, PS4, XBOXONE

2017-ben is visszatért a MotoGP, az új rész már 60 fps-sel zakatol!
Típus:

Hat játéktól búcsúzik az Xbox Game Pass

Egyre csak bővül az Xbox Game Pass könyvtára, néha azonban meg is kell válnunk néhány címtől, miután lejár a Microsoft és az adott játékok kiadói közti szerződés. Májusban hat ilyen anyagtól kell elbúcsúznunk.

2021-ig a Milestone-nál maradnak a MotoGP jogai

A MotoGP és az olasz fejlesztő újabb négy évre kiterjesztette a licencet, így 2021-ig biztosan a Milestone készítheti a hivatalos versenyjátékokat. A partnerségük még 2012-ben kezdődött, és úgy látszik, mindketten elégedettek.

MotoGP 17 teszt

Tavaly Valentino Rossi: The Game néven érkezett meg a Milestone gyorsaságimotoros-világbajnokságot feldolgozó sorozatának aktuális része, idén pedig visszatértünk az eredeti, jól bejáratott címhez és számozáshoz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Attól, hogy E3 van, még nem feledkezünk meg a heti játékmegjelenéseket összefoglaló listánkról; persze az jól látszik, hogy a kiadók számára is a Los Angeles-i expóról szólnak ezek a napok.

MotoGP 17 - itt vannak az első képek

A tavalyi pihenő után idén visszatér a Moto GP-sorozat, ráadásul a Milestone komoly változásokat ígér - most már minden platformon 60 fps-sel fut a bajnokság hivatalos adaptációja. Megérkeztek az első screenshotok.