Life is Strange: Before the Storm PC, PS4, XBOXONE

Előzménytörténetet kapott az elmúlt évek legjobb epizodikus kalandja.
1512118805

Life is Strange - ismerős hangok térnek vissza

Az idei E3-on vált hivatalossá, hogy a szinkronszínészek sztrájkja miatt a Life is Strange előzményeivel foglalkozó Before the Stormban biztosan nem tér vissza a Chloe hangját kölcsönző Ashley Burch szinkronszínész. Ez most megváltozik.
1508659245

Life is Strange: Before the Storm - Denuvo nélkül

Míg a Life is Strange előzményévadának első epizódjában még benne volt a Denuvo, addig a második rész megjelenésekor a Square Enix eltávolította a védelmet belőle. Lehetséges, hogy hiba történt.
1508335200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár megkéstünk vele egy kicsit, természetesen nem felejtettük el a hét játékmegjelenéseit és filmpremierjeit összegző listánkat! Ezúttal is sűrű napoknak nézünk elébe, még egy coloradói kisvárosba is ellátogatunk...
1507878007

Úton a Life is Strange: Before the Storm folytatása

A Life is Strange előzményévada augusztusban indult, és nagyjából két hónapot kellett várni a folytatásra. Az Episode 2 - Brave New World a jövő héten élesedik, ennek örömére nézzük meg az új trailert!
1504260023

Life is Strange: Before the Storm - az igaz barátság

Megjelent a Life is Strange előzményeit elmesélő Before the Storm első epizódja, a Square Enix pedig egy nagyon ötletes, érzelmes kedvcsinálóval mutatja be, mennyire fontos a játék legfőbb motívuma, a barátság.
1503997200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőven jutott játékból a nyár utolsó napjaira, majd' minden platformon landol valamilyen finomság. Ha már unod az űrlényeket vagy a zombikat, csatlakozz Mario csapatához, és vadásszatok vérnyulakra!
1503383435

GC 2017: Utolsó előzetesen a Life is Strange

Napokon belül bemutatkozik a zseniális Life is Strange előzményeit elmesélő Before the Storm, így talán végre választ kapunk egy csomó olyan kérdésre, amelyek korábban Chloe-val kapcsolatban felmerültek.
1502985600

Life is Strange: Before the Storm - a gyűjtői kiadás

Nemrég befutott egy trailer, amely bemutatja, hogy pontosan mit is fog tartalmazni a Life is Strange: Before the Storm gyűjtői kiadása. A videó alapján van okuk az örömre a játék rajongóinak.
1501781418

Új pillanatok a Life is Strange: Before the Stormból

Vadonatúj felvételen pózol a Life is Strange előzményeit bemutató Before the Storm, aminek a főhőse az a Chloe lesz, aki az eredeti kalandban Max zűrös barátnőjét alakította.
1500447600

Chloe-ról mesél az új Life is Strange videónaplója

Augusztus végén visszatér a Life is Strange, ezúttal egy előzménnyel, amelyben Chloe Price kapja főszerepet. A Before the Storm legújabb fejlesztői naplója teljes mértékben rá koncentrál.