Unruly Heroes PC, PS4, SW, XBOXONE

A gyönyörűen kinéző akció-platfomert a Majomkirály legendája ihlette.

Xbox Game Pass - íme, a közeljövő termése

A Microsoft közzétette, hogy mely játékokkal bővül az Xbox Game Pass felhozatala október végén, illetve november elején: a lista bőséges, bár egy részét már eddig is ismertük.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kétségtelen, hogy aki hatalmas megjelenéseket várt május utolsó hetére, az nagyot koppanhat, viszont azért pár érdekesebb cím még így is akad. Örülhetnek például a horror- és a Warhammer-rajongók, de a PS VR-t is érdemes lesz beizzítani.

Unruly Heroes teszt

A kínai mondák mesés világát sötétség fenyegeti, és csupán négy valószínűtlen hős állhat a gonoszok útjába. Az exubisoftos fejlesztők az Unruly Heroesszal mutatják meg, milyen eredménnyel jár, ha nincs mögöttük egy cégóriás pénze.

GC 2017: Xboxos indie körkép

Negyedik évfordulóját ünnepli az ID@Xbox program, ennek apropóján egy új videó látott napvilágot, amely a közeljövő független fejlesztéseire koncentrál - 14 cím került bele a kalapba.

E3 2017: Pofás platformer lesz az Unruly Heroes

A Magic Design Studios bámulatosan kinéző akció-platformerét a híres kínai mítosz, a Majomkirály legendája ihlette. A kampányt akár négyen is végigjátszhatjuk, de lesz online PvP is. Csekkold a bemutatkozó videót!