Past Cure PC, PS4, XBOXONE

A berlini független Phantom 8 Studio új játéka, a Past Cure az Eredetet használta ihletforrásként.
Típus:

Megjelent a Past Cure, itt a launch trailer

Mától vásárolható meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra a berlini Phantom 8 játéka, a Past Cure. A megjelenés apropóján egy launch trailerrel hangolódhatunk Ian kalandjára.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékok, mi pedig szokás szerint listába gyűjtöttük a következő napok legfontosabb premierjeit. Szerencsére ezúttal is kövér a felhozatal, egyik platformon sem fogunk unatkozni.

Tölthető a Past Cure demója

A Phantom 8 Studios külső nézetes pszichológiai thrillerjátékát már kipróbálhatjuk PC-n, a demóban a sztori elejébe kóstolhatunk bele. Emellett a gépigényt is megosztották velünk a srácok - elég baráti konfigot követel meg a játék.

A jövő héten jön a Past Cure demója

A Phantom 8 Studios pszichológiai thrillerjátékában egy elit katonát irányítunk, aki egy titkos kormánykísérlet hatására telekinetikus képességekre tett szert. A filmszerű anyag kipróbálható változata a jövő héten élesedik.

Három hetet csúszik a Past Cure

A berlini Phantom 8 Studios közelgő thrillerjátéka ugyan még mindig a februári megjelenések sorát erősíti, ám három hetes csúszással kell számolnunk. Sebaj, a sztori és a látvány egyaránt ütősnek ígérkezik!

Először akcióban a Past Cure

Végre megkapta első igazi játékmenet-bemutatóját a Phantom 8 Studio első fejlesztése, a Past Cure, amiben az Eredethez hasonlóan az álom- és való világ összemosódása adja majd a keretet a főhős, Ian eszement kalandjához.

Februárban érkezik a Past Cure

A Phantom 8 Studios játékát bevallottan az Eredet, a John Wick és a Harcosok klubja című filmek ihlették - lényegében egy interaktív pszichológiai thrillerrel van dolgunk. Most már tudjuk, hogy a Past Cure-ra jövő februárban csaphatunk le.

Past Cure - az Eredet ihlette

Bemutatkozott a berlini független Phantom 8 Studio első fejlesztése, a Past Cure, amiben az Eredethez hasonlóan az álom- és valóvilág összemosódása adja majd a keretet a főhős, Ian eszement kalandjához.