Descenders PC, PS4, XBOXONE

Vérbeli downhill-játék véletlenszerűen generálódó pályákkal.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A jó hír az, hogy az augusztus már lényegesen izgalmasabban alakul játékmegjelenések szempontjából - a rossz pedig az, hogy az első héten ebből még nem sokat fogunk érezni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha nem igazán jellemző, hogy az E3 hetét megszórják játékmegjelenésekkel a kiadók és fejlesztők, mivel az év legfontosabb videojátékos eseménye ezúttal hétvégén veszi kezdetét, ennek sem volt akadálya.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A jelenlegi konzolgeneráció utolsó napjai következnek, ezzel együtt pedig kezdetét veszi az őrületes novemberi játékdömping. A héten leginkább az autóversenyek fanatikusai örülhetnek majd.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lassan a nyár végére érünk, ezzel pedig véget ér az ilyenkor megszokott uborkaszezon is. Augusztus utolsó teljes hetére több nagyobb játékmegjelenés és egy nagy filmpremier is érkezett.

Kilépett a korai hozzáférésből a Descenders

Mountain bike-os játékokkal nem vagyunk eleresztve mostanság, éppen ezért nagyon örülünk a RageSquid új játékának. A downhill szerelmeseit megszólító Descenders végleges változata már elérhető PC-re és Xbox One-ra.

Descenders - játék a downhill szerelmeseinek

Az Action Henk platformerről elhíresült dán RageSquid új játéka a Mountain Bike szerelmeseit szólítja meg. Ha csíped a hegyről való leszáguldást, akkor mindenképp tegyél egy próbát a Descendersszel!