Guild Wars 2: Path of Fire PC

A Guild Wars 2 második kiegészítője egy teljesen új sivatagos régióba kalauzolja a játékosokat.
1711710039

Az ArenaNet visszatérhet a Guild Wars-sorozathoz

Az NCSoft befektetőinek tartott konferencián a cég ügyvezető elnöke elhintette, hogy az ArenaNet csapata visszatérhet a Guild Wars 3 fejlesztéséhez. Erős és közkedvelt IP-ről van szó, amit kár lenne elpazarolni.
1570172400

Távozik az ArenaNet társalapítója

Mike O’Brien úgy döntött, hogy 19 év után elhagyja az ArenaNet fedélzetét. A Kotaku értesülései szerint az úriember egy kisebb csapattal már a Guild Wars folytatásán dolgozhatott az elmúlt időkben.
1535553805

Hatéves a Guild Wars 2, videón a múlt és a jövő

Majdnem napra pontosan hat éve látott napvilágot az ArenaNet MMORPG-je. Nagy szó ez, hiszen a Guild Wars 2-t még mindig támogatják, örül is neki a stabil rajongóbázis. Lássuk, hová jutottunk eddig, és hová tartunk!
1522652400

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Idén is sikerült túlélnünk április elsejét. A bolondok napja alkalmából persze most is kaptunk egy rakás álhírt, amiket ismét egy kisebb csokorba válogattunk. Készüljetek fel, van pár olyan ökörség, ami komolyan lezsibbasztja az ember agyát!
1505725200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ahogy merülünk bele az őszbe, úgy sűrűsödnek a játékmegjelenések is. A héten is lesz sportjátékunk, de a verekedős anyagok és a szimulátorok rajongóira is szép napok várnak. Lássuk a listát!
1502474400

Guild Wars 2 - ingyenes hétvége természetesen

Ahogy arról korábban már volt szó, az eddig bejelentett AAA-címek mellett egy harmadikkal is elüthetjük az időt ezen a hétvégén. A For Honor és a Saints Row IV próbahétvégéje mellett újabb játék jelentkezett be egy díjmentes körre.
1501657228

Bemutatkozott a Guild Wars 2: Path of Fire

Az ArenaNet bejelentette a Guild Wars 2 második kiegészítőjét. A szeptemberben érkező Path of Fire-ben egy teljesen új sivatagos régióba látogatunk, lesznek új elit specializációk és jönnek a hátasjószágok is.