Close to the Sun PC, PS4, XBOXONE

Egy art deco stílusban megalkotott, Nikola Tesla által tervezett hajón játszódik a horrorkaland.
Típus:

Close to the Sun teszt

A Storm in a Teacup csapata a legújabb játékával tényleg közel repült a naphoz, de szerencsére képes volt azt úgy összerakni, hogy a nagyra törő terveket csak néhány részlet sínylette meg.

Megjelent a Close to the Sun, itt az utolsó előzetes

Végre megérkezett a Storm in a Teacup nevezetű független csapat várva-várt horrorjátéka, a Close to the Sun. Irány tehát a Helios, hiszen ideje megtalálnunk Rose nyomaveszett húgát ezen a különös luxushajón!

Close to the Sun - megvan a premier dátuma

Az alternatív 19. században játszódó belső nézetű horrorjáték május elején érkezik az Epic Games Store-ba - tudtuk meg a Storm in a Teacup csapatától. A Nikola Tesla víziójából merítő anyaghoz egy vadiúj előzetes is landolt nálunk.

GC 2018: Close to the Sun - Tesla forogna a sírjában

A beszédes nevű Storm in the Teacup csapata 2019 első negyedévében készül el a belső nézetes horrorjátékával. A sztori szerint egy, a Nikola Tesla által megálmodott hajón valami balul üt ki, ahonnét hősnőnkkel meg kell lépnünk.

Close to the Sun - menekülés Nikola Tesla hajójáról

Az olasz Storm in the Teacup alkotását nem titkoltan a BioShock ihlette. A Close to the Sun egy art deco stílusjegyeket magán viselő hajón játszódik, amit a sztori szerint a híres feltaláló, Nikola Tesla tervezett. Ám korán beüt a baj!

GC 2017: Close to the Sun - tiszta BioShock!

A Storm in a Teacup csapatának új játéka a 20. század fordulójára kalauzolja el a játékost, egy olyan art deco hajóra, amit maga Nikola Tesla tervezett. A belső nézetű horrorjátékban egy Rose nevű újságíróhölgyet irányítunk.