Pathologic 2 PC, PS4, XBOXONE

Az eredetileg 2005-ben megjelent szürreális horrorjáték remake-je.

Újabb tizenkilenc játék az Xbox Game Passben

A novemberi bővítés nem volt kispályás, de az Xbox Game Pass decemberben sem aprózza el a dolgokat: tizenkilenc új játékkal bővül a szolgáltatás, köztük a Controllal és a DOOM Eternallal.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Itt a március, és vele együtt néhány új játék is érkezett. A héten uralkodóvá, seprűlovassá és nyomozóvá is válhatunk, míg Nintendo Switchen újra elmerülhetünk a Pokémon Mystery Dungeon világában.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár nagy megjelenésből érezhetően kevesebb van, még ezekre a napokra is készülnek újdonságokkal a kiadók és fejlesztőcsapatok. Különösen a megkésett portokra lesz érdemes odafigyelnünk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Amellett, hogy a mozikban végre megcsodálhatjuk a kékre festett Will Smith alakítását az élőszereplős Aladdinban, még más izgalmak is várnak ránk a héten. Jön a Team Sonic Racing és a S.W.I.N.E. HD Remaster is!

Pathologic 2 - így küzdünk a pestis ellen

Az Ice-Pick Lodge csapata egy tisztességes gameplay bemutatóval jelentkezett a Pathologic 2-ről, így most már tisztában lehetünk a horrorjáték főbb aspektusaival. Rajtunk múlik, hogyan küzdünk a várost sújtó pestissel.

Bizarr traileren a Pathologic 2

Már csak két hét van hátra a pestisjárvány idején játszódó furcsa horrorjáték premierjéig. Az Ice-Pick Lodge csapata a játék egyik helyszínét, egy hátborzongató színházat mutat be a legújabb előzetesben.

Május végén jelenik meg a Pathologic 2

Az orosz Ice-Pick Lodge hivatalosan is megerősítette, hogy a 2015-ben megjelent eredeti rész amolyan kiegészített, de valamiért második résznek hívott "folytatása" május végén jelenik meg.

Nézzünk bele a Pathologic 2-be!

A 2005-ös horrorjáték remake-je nem igazi második rész, ennek ellenére Pathologic 2-nek nevezik. Az Ice-Pick Lodge csapata most betekintést enged az aktuális alfaverzióba, amit akár te is kipróbálhatsz.

Hátborzongató előzetes a Pathologic 2-höz

A TinyBuild csapata kicsit rendbe szedte a dolgokat. Az eredetileg 2005-ben megjelent orosz horrorjáték remake-je immáron Pathologic 2 címen fut, elkerülve az összetévesztéseket a Pathologic Classic HD-vel. Öt percig mozog a játék.