Magic: The Gathering Arena PC

A húszéves múltra visszatekintő kártyajáték új fejezete.
Típus:

Magic: The Gathering - Godzilla is színre lép

Újabb kártyaszettel bővül a Magic: The Gathering hatalmas kártyakészlete, az új csomag azonban egészen rendhagyó lesz. Az Ikoria: Lair of Behemoths a Magic világának leghatalmasabb lényeire fókuszál, de színre lép a szörnyek királya is.

TGA 2019: Bemutatkozott a Magic: Legends

A Perfect World és a Cryptic Studios következő MMORPG-je a Magic: The Gathering világában játszódik majd, a játék bétatesztelése valamikor jövőre veszi kezdetét.

Kilép a bétából a Magic: The Gathering Arena

Végre hivatalosan is megjelenik a régóta bétastádiumban rostokoló Magic: The Gathering Arena. Az esemény egybeesik a kártyajáték legújabb mesebeli kiegészítőjével, a Throne of Eldraine-nel.

GC 2019: Epic Games-exkluzív lesz az új Oddworld

Kölnben vált hivatalossá, hogy az Oddworld: Soulstorm és a Magic: The Gathering Arena PC-s változatai Epic Games Store-exkluzívok lesznek. Az Oddworld esetében a sorozat alkotója egy nyílt levélben árulta el, mi is állt a döntés hátterében.

Bemutatkozott a Magic: The Gathering - Arena

A több mint 20 éves múltra visszatekintő gyűjtögetős kártyajáték hamarosan új részt kap Arena alcímmel. Dinamikus, gyors ütemű meccsek várnak ránk PC-n - a zárt bétatesztre már jelentkezhettek is!