The Council PC, PS4, XBOXONE

A 18. század végén járunk, amikor egy titkos társaságban rejtélyes gyilkosság történik. A mi feladatunk lesz, hogy kiderítsük, ki volt a tettes.

Ezektől a játékoktól búcsúzik a PlayStation Plus Extra januárban

Bizony néhanapján a PlayStation Plus Extra és Premium előfizetés is veszít a játékkatalógusa tartalmából, lássuk, mik kerülnek ki a szolgáltatás kínálatából következő hónapban!

Közeleg a The Council fináléja

A Big Bad Wolf komoly döntésekkel operáló kalandjátéka december elején véget ér. Nem csak az Episode 5: Checkmate-et kapjuk meg, hanem a Complete Season csomagot is, amely a teljes évadot tartalmazza.

A jövő héten folytatódik a The Council

Már csak két epizód maradt hátra a Big Bad Wolves kalandjátékából, az utolsó előtti rész, a Burning Bridges a jövő hét folyamán élesedik. Főhősünk, Lous ezúttal a Mortimer-sziget alatt húzódó katakombákba indul.

The Council - a hónap végén jön a harmadik epizód

A hónap végén folytatódik a The Council nyomozása, méghozzá a harmadik epizóddal. A Big Bad Wolf történelmi kalandjátékának új felvonását ezúttal is előbb kapják majd meg a szezonbérletesek.

Elérhető a The Council - Episode 2

A Big Bad Wolf történelmi kalandjátékának folytatása már elérhető a szezonbérletesek számára - mindenki más május 17-én csaphat le a második epizódra. A launch trailerrel ünnepeljük a premiert.

Jövő héten folytatódik a The Council

A Big Bad Wolf megerősítette, hogy jövő héten végre folytatódik a The Council. A Hide and Seek címen futó második epizódban újabb részletekre deríthetünk majd fényt a rejtélyes gyilkossági ügy kapcsán.

Launch traileren a The Council első epizódja

Nagy fába vágta a fejszéjét a Big Bad Wolf csapata. A srácok célja az, hogy megreformálják az interaktív kalandjátékok műfaját a The Council nevet viselő epizodikus címükkel. Az első rész már elérhető, csekkold az utolsó trailert!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Négynapos hétvégének nézünk elébe, játékra tehát bőven lesz időnk, és szerencsére úgy tűnik, a kiadók sem hagytak minket megjelenések nélkül. Lássuk a heti felhozatalt!

The Council - megvan az első epizód dátuma

A Big Bad Wolf 1793-ban játszódó kalandjátékának első epizódja a jövő héten érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. A játékosok három osztály között választatnak, és neves történelmi alakokkal pacsizhatnak le.

The Council - epizodikus nyomozás a 18. században

Bemutatkozott a francia Big Bad Wolf legújabb játéka, az epizódokra szabdalt The Council, amiben egy titkos társaság tagjaként kell egy rejtélyes gyilkosságot megoldanunk. Az első rész jövő februárban jelenik meg.