Dakar 18 PC, PS4, XBOXONE

Hivatalos Dakar-játék készült a Deep Silvernél.
Típus:

Fejlesztőcsapatot vett a Saber Interactive

Újabb fejlesztőstúdióval gazdagodott a World War Z-t is jegyző Saber Interactive, a jövőben Saber Porto néven folytatja a portugál Bigmoon Studios. A csapat két új projekten fog dolgozni az anyacég szárnyai alatt.

Dakar 18 teszt

A Dakar minden idők legnehezebb tereprali-versenye, amely lelkileg és fizikailag is felőrli a pilótákat. Száraz sivatagban, homokdűnék között elakadni nem leányálom, ahogy a szivárgó olaj sem egy jó előjel. Üdv, a dél-amerikai valóságban!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem panaszkodhatnak a játékosok, tartalmas hetünk van játékmegjelenések tekintetében. Szokásunkhoz híven összeszedtük, hogy mire számíthattok ezekben a napokban.

Kicsit csúszik a Dakar 18

Úgy tűnik, a júliusban bejelentett megjelenési dátum végül nem a végleges premier lett, ugyanis a Bigmoon Entertainment nemrég kiadott közleményében már későbbi megjelenési időpont szerepel. Nagy csúszásról azért nincs szó.

Szeptemberben érkezik a Dakar 18

A Dakar hivatalos játékadaptációját még januárban jelentette be a Deep Silver, ma azonban az új látnivalók mellett végre a megjelenési dátumról is lehullt a lepel. A nyitott világú off-road címre szeptemberben csaphatunk le.

Még több információ a Dakar 18-ról

A múlt heti bejelentés óta számos részletet sikerül összehalászni a közelgő hivatalos Dakar-játékról. Az egyik legnagyobb nyitott világgal lesz dolgunk, realisztikus időjárási körülmények mellett.

Hivatalos Dakar-játék készül a Deep Silvernél

Hivatalos Dakar-játék készül a Deep Silver szárnyai alatt, a Dakar 18 nyitott világot és öt járműkategóriát ígér a verseny rajongóinak. Egyelőre egy CG-trailert tudunk mutatni belőle.