TT Isle of Man PC, PS4, XBOXONE

Az egyik legnagyobb hagyománnyal rendelkező motorverseny játékadaptációja.
Típus:

Felsorakoznak a Games with Gold februári játékai

A Microsoft bejelentette, hogy milyen játékokat kapnak majd az Xbox Live Gold-előfizetők a következő hónapban. Ezúttal két Xbox One-os és egy-egy Xbox 360-as, illetve xboxos címre számíthattok.

A Bigben megvette a V-Rally 4 fejlesztőjét

A brit kiadó felvásárlós kedvében van egy ideje: miután övé lett idén a Cyanide és az Eko Software, a minap a V-Rally 4 és a WRC 7 fejlesztőjét, a Kylotonn Racinget vásárolta fel. A pontos árat nem ismerjük.

TT Isle of Man: Ride on the Edge teszt

International Isle of Man Tourist Trophy. A legnagyobb presztízzsel bíró verseny a motorsport világában, egy közutakon folyó, veszélyekkel teli, embert próbáló kihívás. Aminek végre mi is a részesei lehetünk!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Extrém sűrű volt az idei március, és még mindig nem értünk a végére: holnap landol a boltokban a Far Cry ötödik felvonása, ahol montanai Hope megyébe látogatunk, hogy kifüstöljük az Eden's Gate szektát.

Brit toplista: ezúttal is a Grand Theft Auto V győzött

Egy technikai hiba folytán csak kétnapos csúszással futott be a legfrissebb brit játékeladási toplista. Habár nem sokon múlt, ezúttal sem tudták megverni a Grand Theft Auto V-öt.

Márciusban jön a TT Isle of Man

Videojáték készül a nagy hagyományra visszatekintő Isle of Man motorversenyről a Kylotonn fejlesztésében. A játékban országúti környezetben kelhetünk birokra másokkal, már nem is olyan sokára, elvégre márciusban jön az anyag.