Space Hulk: Tactics PC, PS4, XBOXONE

Körökre osztott taktikai játék a Warhammer 40K világán.

Ezektől a játékoktól búcsúzik a PlayStation Plus Extra januárban

Bizony néhanapján a PlayStation Plus Extra és Premium előfizetés is veszít a játékkatalógusa tartalmából, lássuk, mik kerülnek ki a szolgáltatás kínálatából következő hónapban!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az októberi játékáradat, ezen a héten is izgalmas megjelenések várnak ránk. A hét fő attrakciója természetesen a Call of Duty: Black Ops 4, amely klasszikus egyjátékos kampány nélkül próbál majd szerencsét.

Csekkold a Space Hulk: Tactics utolsó előzetesét!

A jövő héten befut az XCOM játékmenetét Warhammer 40K-köntösbe ültető Space Hulk: Tactics. A launch trailer a császár nevében szólítja harcba az űrgárdistákat. A tét nagy, a génorzók az egész bolygót el akarják pusztítani.

Space Hulk: Tactics - ilyen lesz a pályaszerkesztő

A Warhammer 40.000 univerzumában játszódó körökre osztott stratégiában saját pályákat és küldetéseket is készíthetünk. Lényegében pár perc alatt, néhány gombnyomással összerakhatjuk saját műveinket.

Space Hulk: Tactics - traileren a génorzók

Ha a Warhammer 40.000 találkozik az XCOM játékmenetével, abból rossz nem sülhet ki; előlegezzük meg a Space Hulk: Tacticsnek, hogy egy kellően mély, de akciódús körökre osztott stratégia lesz!

GC 2018: Gameplay traileren a Space Hulk: Tactics

A Cyanide Studio készít videojátékot az azonos címen futó Warhammer 40.000-társasjátékból. A Space Hulk: Tactics végre napra pontos dátumot és egy izgalmas előzetest kapott a kölni rendezvény apropóján.

Ezt tudja a Space Hulk: Tactics

Hamarosan játékadaptációt kap a Warhammer 40.000 világában játszódó klasszikus társasjáték, melyben nem csupán az űrgárdistákat, hanem a genestealereket is irányíthatjuk. Részletekbe menő előzetest kapott a Space Hulk: Tactics.

A Bigbennél kötött ki a Cyanide

Nem szeretne mezei kiadó maradni, a játékfejlesztésbe is egyre inkább beleásná magát a Bigben Interactive. A cég a minap felvásárolta az új Call of Cthulhu-játékot is fejlesztő Cyanide-ot.

Készül a Space Hulk: Tactics

A Cyanide és a Focus Home interactive egy, a Warhammer 40.000 világában játszódó, vadonatúj körökre osztott címet jelentett be. A Space Hulk: Tactics két kampányt tartalmaz és kimondottan véres csatákat vívhatunk benne.