Warriors Orochi 4 PC, PS4, SW, XBOXONE

Hét év után folytatódik a középkori Japánban játszódó musou.
Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékdömpinggel folytatódik az október, egy zsák izgalmas cím jut majd' minden platformra! Összefognak a DC-univerzum LEGO-gonoszai, hatodik fejezetéhez érkezik a Soul Calibur, és a Ubisoft toys-to-life kísérlete is bemutatkozik.

Warriors Orochi 4 - traileren Zeus és Athena

Két rövid gameplay előzetes futott be a legújabb Warriors-játék kapcsán. Ezúttal a villámokat szóró Zeus, valamint lánya, Athena csapnak szét az ellenséges sereg sorai közt.

Warriors Orochi 4 - megvan a nyugati verzió dátuma

A Koei Tecmo nem kertelt sokáig, májusban jelentette be, hogy Európába jön a Warriors Orochi 4, ma pedig a napra pontos dátummal is tisztába lettünk. A musou műfaj nagyágyúja októberben landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

E3 2018: Csekkold a Warriors Orochi 4 első trailerét!

A Koei Tecmo a hétvégén egy livestream keretében vetítette le a Warriors Orochi 4 első trailerét Tokióból. A videóban bemutatkozott az egyik új játszható hős, Zeusz is. Ő az egyik karakter a másik 169-ből.

Nyugatra jön a Warriors Orochi 4

Megérkeztek az első részletek és képek a Warriors Orochi 4-ről, így már azt is tudjuk, hogy nálunk is megjelenik a Koei Tecmo musou-sorozatának legújabb darabja. Ismét a feudális Japánban vághatunk véres rendet.

Hét év után folytatódik a Warriors Orochi

A Koei Tecmo bejelentette a Warriors Orochi 4-et, amelyre már hét éve várnak a musou műfaj rajongói. Sajnos a játék címén kívül még szinte semmit nem tudunk az új részről, annyit viszont igen, hogy Európában is megjelenik.