Gods & Heroes: Rome Rising PC

Izgalmas MMORPG, melyben az ókori Rómába tehetünk egy nagyobb kiruccanást. Állat!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Főleg a horrorrajongók és a kifacsart világok szerelmesei örülhetnek a héten, hamarosan ugyanis két olyan cím is megjelenik, amelyik ebben a kategóriában domborít majd. A F.E.A.R. harmadik részében Paxton Fettel és Point Man küzd Alma ellen, a Shadows of the Damned pedig a pokolba hív meg minket.

Leállították a Gods & Heroes fejlesztését

Megannyi csúsztatás és küszködés után, a Perpetual Team leállította legújabb MMORPG-jének, a Gods & Heroes: Rome Rising munkálatait. Kár érte!

Csúszik a Gods and Heroes megjelenése

Az ókori Rómába elkalauzoló Gods & Heroes megjelenése a jövő év elejéig csúszik - a rossz hír a fejlesztő Perpetual Entertainment hivatalos bejelentése.

Gods & Heroes - bemutatkoznak a gladiátorok

A Gods & Heroes című PC-re készülő MMORPG-ből adtak ki egy videót, amelyben az egyik játszható kasztot mutatják be: az új harcos nem más, mint a Gladiátor.

E3 2007: Az első galériafrissítés

Megérkezett az idei E3 első komoly galériafrissítése: bár némely kép ismerős lehet, többségük vadonat új, mely különféle várva-várt címet prezentál. Kötelező!

Gods & Heroes - látnivalók az ókori Rómából

MMORPG-rajongóknak kötelező próbát jelenthet majd a Gods & Heroes, melynek helyszíne az ókori Róma lesz. Ezen címről érkezett egy új trailer, nézzétek meg!

Kedd reggeli galériafrissítés

Legújabb galériafrissítésünk meglehetősen jóra sikerült, van itt minden: Devil May Cry 4, Ace Combat 6, The Witcher, Harry Potter, Worms és még sok más finomság.

GDC 2007: Tíz új videó a kiállításról

Tíz vadi új videó érkezett a GDC-n bemutatott a Forza Motorsport 2-ről, a Gods and Heroes: Rome Rising-ról, a Halo 2-ről és a Warhawk-ról.

Vasárnap esti galériafrissítés

Megérkezett szokásos heti galériafrissítésünk olyan címek képeivel, mint az Armored Core 4, a Field Ops, a Forza Motorsport 2, a Half-Life 2: Episode Two vagy a Portal.

Közel hatszáz friss kép landolt galériánkban

Karácsony előtti galériafrissítésünk "nem pite": közel hatszáz képet töltöttünk fel galériánkba, mely legtöbbje várva-várt címeket prezentál. Érdemes lecsekkolni a felhozatalt!