NBA 2K Playgrounds 2 PC, PS4, SW, XBOXONE

Folytatódik a mókás NBA Playgrounds.
Típus:

NBA 2K Playgrounds 2 - itt a cross-play támogatás

A tavaly októberben megjelent arcade kosárlabdás cím vadiúj frissítést kapott a minap. A tartalmi finomságok mellett a cross-play támogatás is bekerült a kalapba, így a PC-sek, az xboxosok és a Switch-tulajok együtt játszhatnak.

Trailerrel köszöntjük az NBA 2K Playgrounds 2-t

Szólj egy havernak és ragadjatok labdát! Megérkezett az NBA 2K Playgrounds 2! A könnyed kosaras játékban ezúttal is fergeteges 2v2 meccseket játszhatunk a világ leghíresebb, enyhén lufifejű atlétáival.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékdömpinggel folytatódik az október, egy zsák izgalmas cím jut majd' minden platformra! Összefognak a DC-univerzum LEGO-gonoszai, hatodik fejezetéhez érkezik a Soul Calibur, és a Ubisoft toys-to-life kísérlete is bemutatkozik.

Októberben jön az NBA 2K Playgrounds 2

Öt hónapos késés után végül október közepén lát napvilágot az NBA 2K Playgrounds 2, a Saber Interactive arcade kosárlabdás címe. Az anyagot a 2K Sports égisze alatt fejezték be, ami bizonyára jót tett a projektnek.

Új névvel érkezik az NBA Playgrounds 2

A Saber Interactive-féle NBA Playgrounds második része hivatalosan is csatlakozott az NBA 2K világához, miután a játékot a 2K Sports fogja majd kiadni. Hogy ez a változás mennyire érinti majd a játékot, arról egyelőre nem esett szó.

Megvan az NBA Playgrounds 2 dátuma

Alig valamivel több, mint egy hónap telik el az NBA Playgrounds 2 bejelentése és a premierje között. Bizony, a Saber Interactive semmit nem bíz a véletlenre, már május végén a boltokba küldi az arcade kosárlabdás címet.

Folytatást kap az NBA Playgrounds

A Saber Interactive tavaly mutatta be az NBA Jam szellemi örökösének indult NBA Playgroundsot, amely végül erősen közepesen sikerült. A csapat azonban tanult a hibáiból, így ígérik, a folytatás mindenben jobb lesz.