NBA Live 19 PS4, XBOXONE

2018 szeptemberében érkezik az NBA Live következő felvonása.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ráfordultunk az őszre, ez pedig a játékiparban egyet jelent azzal, hogy alacsonyan szállnak a jobbnál jobb megjelenések. Már ez a pár nap is remek ízelítőt ad abból, hogy mi vár ránk a következő hetekben!

Tölthető az NBA Live 19 demója

Két hét múlva jön az EA Tiburon kosárlabdás játékának új része, de már most belekóstolhatunk az NBA Live 19-be, hiszen konzolokon elérhetővé vált a demó. Még a The One névre keresztelt karriermódba is belenézhetünk.

Női játékost is alkothatunk az NBA Live 19-ben

Az EA Sports sorozatában elsőként végre női karaktert is készíthetünk magunknak az NBA Live 19-ben, a kosaras hölgy karrierjét pedig végigkövethetjük a The Rise nevű sztorimódban. Hamarosan a demónak örülhetünk.

E3 2018: Az EA-konferencia bejelentései egy helyen

Tegnap este elrajtolt az idei E3-as hisztéria, méghozzá az Electronic Arts sajtókonferenciájával. Ha lemaradtál volna róla, összeszedtük egy csokorba a műsor bejelentéseit és látnivalóit.

E3 2018: Trailert és dátumot kapott az NBA Live 19

Ősszel ismét zsákolhatunk - jön az NBA Live 19. A megszokott gördülékeny játékmenet mellé egy csomó kozmetikai cuccot, köztük táncmozdulatokat és emote-okat is kapunk. Visszatér emellett a The One egyjátékos mód is.

E3 2018: Itt nézd vissza az EA konferenciáját!

Habár az Electronic Arts formálisan nem vesz részt az E3-on, maga is készül egy nagyszabású eseménnyel a jövő hétre, amit szokás szerint a sajtókonferenciája vezet fel ma este.