Phantom Doctrine PC

Kémes játék a hidegháborúból.

Ütős címekkel nyit a Humble Choice

Végre megérkezett a Humble Monthly Bundle-t felváltó Humble Choice, és a várakozásoknak megfelelőn nem is kellett csalódnunk benne. Shadow of the Tomb Raider, Blasphemous és Ancestors: Legacy is van a kínálatban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Június első hete a fantasy-rajongóknak kedvez majd, hiszen érkezik a Warhammer: Chaosbane és a The Elder Scrolls Online legújabb expanziója is. Ezek mellett érdemes lesz ránézni az új X-Men-filmre is a moziban.

Phantom Doctrine teszt

A kémek lefontosabb erénye a türelem; képesnek kell lenniük kivárni a megfelelő alkalmat, hogy a megfelelő helyen és a megfelelő időben húzzák meg a ravaszt. A Phantom Doctrine éppen ezért realisztikus: rengeteg türelem kell hozzá…

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Közeledik az augusztus és így a nyár vége, a fejlesztők és kiadók pedig érezhetően magasabb fokozatra kapcsoltak. Régóta várt remasterek, megkésett portok és folytatások is érkeznek a következő napokban!

Hidegháborús kémthriller lesz a Phantom Doctrine

Az E3-on jelentette be a CreativeForge Games a körökre osztott stratégiáját, amely egy hidegháborús környezetben játszódó kémthriller lesz az XCOM mintájára. Ma pontos dátummal és friss kedvcsinálóval szolgálhatunk a Phantom Doctrine-ról.

E3 2018: Érkezik a Phantom Doctrine

Az E3 helyszínéül szolgáló LA Convention Centerrel szemben éppen most zajlik egyfajta alternatív showként az Indie Heaven, ahol elsősorban független alkotásokat mutatnak be. Így többek közt a Phantom Doctrine-t is.