Beat Saber PC, PS4

Übermenő VR-játék, amelyben fénykardokkal kell ritmusra szeletelnünk.
Típus:

Négymillió példánynál jár a Beat Saber

Fénykardokkal ritmusra vagdalózni remek edzés, ráadásul borzasztóan szórakoztató. Erről tanúskodik az a tény is, hogy az elmúlt egy év alatt megduplázódott a Beat Saber játékosainak száma.

Ez történt a tegnapi Facebook Connect-eseményen

Tegnap nem csak a Sony, hanem a Facebook is megtartotta a maga kis online rendezvényét, amely alatt rengeteg VR-játékkal kapcsolatos bejelentést kaptunk, valamint hivatalosan is bemutatkozott az Oculus Quest 2.

2019 legjobb játékai - szerintetek

Tavaly is szavazást indítottunk, hogy megválaszthassátok a 2019-es év játékait. Tizennyolc kategóriában voksolhattatok, lássuk, hogy mely címek voltak a kedvenceitek!

TGA 2019: Íme, a díjátadó győztesei

A rengeteg bejelentés és látnivaló ellenére a The Game Awards még mindig egy díjátadó, idén is számos kategóriában választották ki az év legjobb játékait. Lássuk az idei győzteseket!

TGA 2019: Green Day DLC-t kapott a Beat Saber

A Green Day volt a The Game Awards vendégzenekara, és mint kiderült, nem véletlenül: a banda az új lemeze mellett a Beat Saber legújabb, kizárólag Green Day-számokat felvonultató kiegészítőjét is promózta.

Felvásárolta az Oculus a Beat Saber-csapatot

Bekebelezte a népszerű VR-játékot jegyző Beat Games csapatát a Facebook tulajdonában lévő Oculus. A stúdió ettől függetlenül folytatja a Beat Saber támogatását, és a PlayStation VR-os játékosokat sem hagyják magukra.

E3 2019: Íme, a legizgalmasabb VR-bejelentések

A tegnapi UploadVR Showcase során rengeteg kisebb-nagyobb VR-játékról rántották le a leplet, melyek közül az alábbi cikkben gyűjtöttük össze a legizgalmasabbakat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik a november, és természetesen ezúttal sem maradunk játékok nélkül. Meglepődtünk, amikor az Electronic Arts bejelentette az elhalasztását, de végül csak megérkezett a Battlefield V.

E3 2018: PlayStation VR-ra is kijön a Beat Saber

Lefutott a Sony mai, és egyben utolsó E3 előtti bejelentése, amelynek a tárgya a cseh fejlesztésű Beat Saber volt: a népszerű VR-játék PlayStation VR-ra is megjelenik majd.