Beat Saber PC, PS4

Übermenő VR-játék, amelyben fénykardokkal kell ritmusra szeletelnünk.

PS VR2-re tart a Gran Turismo 7 és a Beat Saber

Jim Ryan a CES 2023 színpadán jelentette be: a Gran Turismo 7 is a PS VR2 nyitócíme lesz. Emellett az egyik legnépszerűbb VR-játék, a Beat Saber is megkapja a Sony headsetére szabott változatát.

Szellemirtók-bejelentést is hozott a Meta Quest játékbemutatója

Tegnap este tartotta meg a Meta a második Meta Quest Gaming Showcase-t, amelyen a közeljövő Meta Quest-szemüvegekre szánt játékai sorakoztak fel. Lássuk, hogy milyen bejelentéseket hozott a műsor!

TGA 2021: Futottak még a díjátadón

Idén is kitettek magukért a The Game Awards szervezői, csakúgy lapátolták a bejelentéseket és a látnivalókat a díjátadóra. A fontosabb anyagok után nézzük, hogy milyen finomságokat kaptunk még ezúttal!

Novemberben VR-címekkel bővül a PlayStation Plus

Ötödik születésnapját ünnepli a PlayStation VR, a Sony ennek apropóján pedig úgy döntött, hogy novemberben PS VR-játékokat is hozzáad a PlayStation Plushoz. Az ígéret szerint három cím is érkezik.

Négymillió példánynál jár a Beat Saber

Fénykardokkal ritmusra vagdalózni remek edzés, ráadásul borzasztóan szórakoztató. Erről tanúskodik az a tény is, hogy az elmúlt egy év alatt megduplázódott a Beat Saber játékosainak száma.

Ez történt a tegnapi Facebook Connect-eseményen

Tegnap nem csak a Sony, hanem a Facebook is megtartotta a maga kis online rendezvényét, amely alatt rengeteg VR-játékkal kapcsolatos bejelentést kaptunk, valamint hivatalosan is bemutatkozott az Oculus Quest 2.

2019 legjobb játékai - szerintetek

Tavaly is szavazást indítottunk, hogy megválaszthassátok a 2019-es év játékait. Tizennyolc kategóriában voksolhattatok, lássuk, hogy mely címek voltak a kedvenceitek!

TGA 2019: Íme, a díjátadó győztesei

A rengeteg bejelentés és látnivaló ellenére a The Game Awards még mindig egy díjátadó, idén is számos kategóriában választották ki az év legjobb játékait. Lássuk az idei győzteseket!

TGA 2019: Green Day DLC-t kapott a Beat Saber

A Green Day volt a The Game Awards vendégzenekara, és mint kiderült, nem véletlenül: a banda az új lemeze mellett a Beat Saber legújabb, kizárólag Green Day-számokat felvonultató kiegészítőjét is promózta.

Felvásárolta az Oculus a Beat Saber-csapatot

Bekebelezte a népszerű VR-játékot jegyző Beat Games csapatát a Facebook tulajdonában lévő Oculus. A stúdió ettől függetlenül folytatja a Beat Saber támogatását, és a PlayStation VR-os játékosokat sem hagyják magukra.