Super Mario Party SW

Három év után folytatódik a nagygépes Mario Party-sorozat. Immár Switchen.
Típus:

Nagyot futottak a Switch-játékok az Amazonon

Megérkeztek a 2018-as adatok az Amazon legtöbbet eladott videojátékairól, ahol a top 10-es listán hat helyet a Nintendo-exkluzív játékok vittek el, négyet pedig a PlayStation 4. A Microsoft ezúttal kimaradt a buliból.

Nagyot ment a Nintendo a Black Friday alatt

Eladási rekordokat döntött a Nintendo az Egyesült Államokban a múlt hétvégén. A háladadástól egészen a Cyber Mondayig tartó öt napos időszakban a Switch lett a legkelendőbb Nintendo-konzol a cég történetében - még a Wii-t is lenyomta.

Super Mario Party teszt

Partijáték-gyűjtemény csúcsra járatva – valahogy így foglalhatjuk össze a Mario Party-sorozat első, kimondottan Switchre készített részét. Többen játszva egyértelműen a műfaj éllovasa, ám a minősége nem mindig egyenletes.

Brit toplista: Assassin's Creed és Forza a dobogón

Erős nyitóhét áll az Assassin's Creed: Odyssey és a Forza Horizon 4 mögött, de a két újonnan megjelent játék így sem bírta utolérni a FIFA 19-et. Switchen a Super Mario Party volt a legnépszerűbb.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Erősen indul az október, csak úgy záporoznak majd a jobbnál jobb megjelenések! Lóháton megyünk Görögországba, négy keréken Nagy-Britanniába, és a jó öreg Mega Man is visszatér majd.

Launch traileren a Super Mario Party

Bő másfél hét múlva veti meg a lábát a népszerű minijáték-gyűjtemény legújabb része Switchen. A közelgő premier apropóján napvilágot látott előzetesben egy sor játékmódot nézhettek meg élesben.

GC 2018: Super Mario Party - túlélés a folyón

A Nintendo Switch sem marad Mario Party nélkül, sőt érkezik egy különleges kiadás is az új részből. A játékban ezenkívül helyet kap egy River Survival nevű mód, amelyben négy játékos hajt arra, hogy elérje a folyó végét, mielőtt a számláló lejár.

E3 2018: 24 perc közös móka a Super Mario Partyval

Három év után folytatódik a Nintendo nagygépes partijáték-sorozata. A Super Mario Party természetesen alaposan felforgatja a szabályokat, lévén a Joy-Conokat is bevonja a játszmába. Néhány minijátékhoz két Switchet is párosíthatunk.

E3 2018: A harmadik galériafrissítés

Mára érezhetően kevesebb kép hullott az ölünkbe, de azért a tegnapi Nintendo Direct után csurrant-cseppent valami. Ezúttal a Super Mario Party, a Super Smash Bros. Ultimate és a Soul Calibur VI képei között turkálhatsz többek között.

E3 2018: Jön a Super Mario Party Switchre

Visszatér a Mario Party-sorozat, a legújabb rész természetesen Nintendo Switchen teszi tiszteletét idén ősszel. A konzol mozgásérzékelése sem marad parlagon a többféle minijáték során, amiket akár négyen is tolhatunk.