Beyond Blue Mobil, PC, PS4, XBOXONE

Az óceán mélyére merülünk a Never Alone készítőinek új játékában.

Beyond Blue teszt

A Beyond Blue szokatlan bepillantást enged az óceánok világába. Ismeretterjesztő anyagnak kiváló, játéknak kissé felszínes, de mégis egy olyan élményt nyújthat rövid játékideje alatt, amilyenre nem sok példa van a mai piacon.

Íme, a Beyond Blue utolsó előzetese

A Blue Planet dokumentumfilm-sorozata ihlette a Never Alone készítőinek legújabb játékát. A Beyond Blue segítségével mi is felfedezhetjük bolygónk legmélyebb óceánjait, azok gazdag élővilágával együtt.

Nézd vissza itt az IGN Expo első napját!

Az idei E3 ugyan elmaradt, de így is özönlenek a friss bejelentések és látnivalók. Az IGN a Summer of Gaming nevezetű digitális közvetítéssorozattal pótolja az űrt, tegnap éjjel pedig le is adták az első streamet.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az 1971 Project Heliosban a gyilkos hideg, a Beyond Blue-ban a végtelen óceán, a Samurai Shodownban villámkezű harcosok várnak. A Main Assembly early accessbe lép, a Satisfactory elhagyja az Epic-exkluzivitást, lehet válogatni a héten!

E3 2018: Beyond Blue - a Never Alone alkotóitól

Az alaszkai folklór után az óceán mélyére merülünk a Never Alone készítőinek legújabb játékában, amit a BBC Studiosszal közösen raknak össze. Egy expedíciós csapat tagjaiként olyan világ tárul elénk, amiről nem is álmodnánk.