Torchlight III PC, PS4, SW, XBOXONE

A közkedvelt ARPG-sorozat folytatása.
1622102400

Megérkezett a tavaszi frissítés a Torchlight III-hoz

Keserédes hangulatban várhatták a Torchlight-rajongók a legújabb frissítést az ARPG-hez, hiszen egyfelől új tartalmakkal bővült a kaland, másfelől viszont ez volt az utolsó alkalom, amikor az eredeti fejlesztők dolgoztak a játékon.
1615921200

Ezekkel a címekkel bővül az Xbox Game Pass

Hiába a lassú hónap, március második felében is óriási címekkel erősít az Xbox Game Pass. Az Outriders, a Star Wars: Squadrons, a NieR: Automata vagy a Pillars of Eternity 2 miatt biztosan érdemes benevezni - hogy csak néhány címet említsünk.
1614798000

Felvásárolta a Zynga a Torchlight III fejlesztőit

Bekebelezte az első két Diablo veteránjai által alapított Echtra Gamest a főként mobilos játékairól elhíresült Zynga. Az ígéretek szerint a jövőben is arra törekednek majd, hogy ikonikus mobilos és PC-s játékokkal bővítsék a repertoárjukat.
1609866000

Felsorakoznak az Xbox Game Pass januári indulói

Folyamatosan bővül az Xbox Game Pass kínálata, a Microsoft az imént pedig felfedte, hogy milyen címekre számíthatunk január első felében. Foci, szuperhősös bunyó és az új Torchlight is terítékre kerül.
1606633200

Torchlight III - közeleg a téli frissítés

Megjelenés után sem hagyja magára az Echtra Games a Torchlight III-at, ami már most decemberben megkapja az első nagyobb frissítését. A tapasz többek között a Forged kaszt teljes újradolgozását is magával hozza.
1605385320

Torchlight III teszt

A megboldogult Runic Games csapata még 2009-ben indította útjára a Torchlight-szériát, a legújabb, immáron harmadik epizódnak pedig igencsak hányattatott sors jutott - és ez sajnos meg is látszik a végeredményen.
1603094400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az aktuális héttel tagadhatatlanul is a vihar előtti csend állapotába kerültünk, elvégre egy pár nap múlva berobban a nagy novemberi játékdömping. Ettől függetlenül a héten a horrorrajongók nem csak a hosszú hétvégének örülhetnek majd.
1602482400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az aktuális héten egy kisebb levegővételhez enged minket az őszi szezon a játékmegjelenések terén, de csak azért, hogy azután október végétől egészen november végéig nagyobbnál nagyobb címekkel bombázza a pénztárcáinkat.
1602417600

Minden, amit a Torchlight III-ról tudni érdemes

Egy majdnem hatperces összefoglaló videót kapott a két nap múlva érkező Torchlight III, amely tökéletesen felkészít, illetve kellemesen ráhangol minket az Echtra Games következő ARPG-jére.
1601398800

Két hét múlva rajtol a Torchlight III

A Perfect World és az Echtra Games bejelentette: a Torchlight III hamarosan elhagyja az Early Accesst, ezzel pedig nem csak PC-n, de konzolokon is elérhetővé válik a Diablo-szerű akció-RPG.