Spirit of the North PS4

Rókaként fedezzük fel Izland lélegzetelállító vidékét.
1701363367

Ütős lesz az Xbox Game Pass decemberi felhozatala

A Microsoft nem aprózza el, egy csokornyi igen ütős új cím kerül az Xbox Game Pass kínálatába még karácsony előtt. Közülük néhány már a mai naptól elérhető. Lássuk az újdonságokat!
1663315200

Megérkeztek az Epic Games Store legújabb ingyenes játékai

Elszaladt egy újabb hét, így az Epic Games Store is lefrissítette az aktuálisan kínált ajándékait. Ezúttal két nagyszerű indie gyöngyszemet vihetünk haza.
1662710400

Borászok lehetünk az Epic Games Store legújabb ingyenes játékában

Elszaladt egy újabb hét, ez pedig azt jelenti, hogy már tölthető az Epic Games Store következő ajándéka. Ezúttal egy rendkívül pofás szimulátor/menedzsmentjáték lehet ingyenesen a miénk.
1657732800

Ezek a Game Catalog-játékok érkeznek a PlayStation Plusba júliusban

A megújult PlayStation Plus szolgáltatás Premium- és Extra-előfizetőinek szól a legújabb bővítés, amelynek listájában megtaláljuk a Strayt, a Marvel's Avengerst és néhány Assassin's Creedet is.
1606114800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Túl vagyunk az újgenerációs konzolok megjelenésén, így lelassul a novemberi játékzuhatag is. Most bizony van mivel szórakoznunk, úgyhogy talán nem is olyan nagy baj, hogy egy-két érdekesebb címet leszámítva eseménytelen hét elé nézünk.
1588572000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Új platformokra látogat a John Wick Hex, a SuperMash és a Void Bastards, kilép a korai hozzáférésből a Fury Unleashed, és végre megjelenik a Someday You'll Return is – ez történik május első teljes hetén.
1534330803

Rókaként játszunk a Spirit of the Northban

Az Infuse Studio külső nézetes kalandjátékát Izland lélegzetelállító és titokzatos földje ihlette. A Spirit of the North nagy kanállal merít a skandináv mitológiából, és mivel egy rókát irányítunk benne, roppant egyedi alkotással gazdagodunk.