Age of Mythology: The Titans

Az Age of Mythology első küldetéslemeze, ami ott veszi fel a történet vonalát, ahol az előző rész befejeződött

Age of Mythology - még bármi megtörténhet

Nem ez az első alkalom, hogy az Age of Mythology lehetséges visszatéréséről mesél az Age of Empires kreatív igazgatója, Adam Isgreen. Ezúttal a PC Gamernek adott interjúban újságolta el, hogy vannak terveik.

Visszatér az Age of Mythology is?

Nagyon úgy néz ki, hogy az Age of Empires-sorozat felújított kiadásai, illetve a készülő Age of Empires IV után egy másik klasszikus stratégiai játéksorozat, az Age of Mythology is visszatérhet.

Age of Mythology: Extended Edition bejelentés

Formálisan is bejelentették az Age of Mythology: Extended Editiont, ami pontosan az lesz, aminek a címe alapján tűnik: az Ensemble Studios 2002-es RTS-e felújítva tér vissza.

Érkezik az Age of Mythology: Extended Edition

Az Age of Empires fejlesztőinek livestreamjében elhintették, hogy érkezik az Age of Mythology: Extended Edition Steamre, emellett a második rész HD-változata is kap egy új ingyenes kampányt.

Vezeti az amerikai toplistát az új Sims-kiegészítő

Megérkezett a szeptember nyolcadikával záruló hétről az amerikai PC-s toplista, melynek élén az új Sims-kiegészítő, a Bon Voyage áll.

Age of Mythology: The Titans Bemutató

...és akkor mennydörgő hangtól reccsent meg az égbolt: - Emberek! Nem tudja valaki hová írtam fel az Age of Mythology szeriál számát? De válasz nem érkezett a kérdésre, minek következtében a hang tulajdonosa...