Dollhouse PC, PS4

Noir stílusú pszichológiai horror egy anya és lánya kapcsolatáról.
Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Amellett, hogy a mozikban végre megcsodálhatjuk a kékre festett Will Smith alakítását az élőszereplős Aladdinban, még más izgalmak is várnak ránk a héten. Jön a Team Sonic Racing és a S.W.I.N.E. HD Remaster is!

Dollhouse - pénteken indul a PC-s bétateszt

A noir hangulatú horrorjáték első két fejezetét játszhatjuk végig teljes egészében PC-n a pénteken induló nyílt bétateszt keretében. A címben Marie-t, a nyomozónőt alakítjuk, aki amnéziában szenved.

Megjelenési dátumot kapott a Dollhouse

Május végén jelenik meg a Sodedesco és a Creazn Studio furcsa noir hangulatú horrorjátéka, a Dollhouse, amiben az amnéziától szenvedő nyomozót, Marie-t alakítjuk majd.

Noir történeti előzetest kapott a Dollhouse

A Sodedesco és a Creazn Studio újabb trailert mutatott be a Dollhouse című pszichológiai horrorjátékról, melyben ezúttal a történeti szál kapta a főszerepet. A meglehetősen furcsa noir horror még idén megérkezik.

Dollhouse - noir pszichológiai horror a terítéken

A Creazn Studio fejlesztésében egy vadonatúj horrorjáték készül, melyben a szubjektív memória és az amnézia kapja a főszerepet. Ugyan némi csúszással, de ha minden jól megy, akkor még idén kipróbálható lesz az alkotás.