Alice: Asylum

Az előzményeket meséli el az Alice harmadik része.
1698217200

Az A.I. hozhatja el az új Alice-játékot

American McGee egy videóban fejtette ki a véleményét, meglátása szerint a hagyományos játékkészítési sémák mentén nem számíthatunk a sorozat harmadik részére, a mesterséges intelligencia lehet a kulcs.
1680955200

Nem készül el az Alice: Asylum

Lassan már 12 éve várunk American McGee harmadik Alice-játékára, a játéktervező azonban a minap bejelentette: végleg kaszát kapott a trilógia hányattatott sorsú befejező felvonása.
1643648400

Tévésorozatot kap az American McGee's Alice

Úgy látszik, előbb látjuk sorozatban American McGee Alice-ét, mint hogy megkapja záródarabját az Alice-játékok trilógiája. Az Electronic Arts megegyezett a játékok adaptálásáról, a projekt máris rendelkezik egy forgatókönyvíróval.
1629730800

Olvasható a harmadik Alice-játék várható története

American McGee továbbra sem mondott le arról, hogy elkészítse az Alice-játékok harmadik darabját, ebbe pedig minél jobban igyekszik bevonni a rajongókat is. Ennek részeként most bemutatta az Alice: Asylum várható történetét.
1548846048

Vadiúj Alice-játékon dolgozik American McGee

Már a designer is bevallotta, hogy Alice következő kalandján dolgozik, bár egyelőre még tervezési fázisban van a projekt, így egyhamar ne is számítsunk rá. Ha minden igaz, az Alice: Asylum az előzményeket meséli el