Slime Rancher PC, PS4, XBOXONE

Életszimulátor és lövöldözős játék egyszerre: egy farmot kell felvirágoztatnunk a slime-okkal.
1692716400

Film készül a Slime Rancherből?

A Monomi Park által fejlesztett cuki life-sim kalandjáték filmjogait megszerezte a Story Kitchen. Kíváncsian várjuk, hogy hogyan fogják átültetni a játék lényegét nagyképernyőkre.
1628707080

Ezek mentek a Nintendo Indie World Showcase-en

Ma este ismét a Nintendóra tartó független alkotásoké volt a főszerep a Nintendo Indie World Showcase-en. Tizenkilenc cím képviseltette magát a műsorban, amelyek egy jelentős része mától játszható is Switchen.
1621425600

Újabb 15 játék érkezik a Game Passbe májusban

Az Xbox Game Pass első májusi bővítése megtörtént, itt van hát a következő, amely rögtön tizenöt játékkal gazdagítja a szolgáltatást. Slime Ranchert, Snowrunnert, Conan Exilest és Maneatert is találunk az új címek között.
1606892400

Újabb tizenkilenc játék az Xbox Game Passben

A novemberi bővítés nem volt kispályás, de az Xbox Game Pass decemberben sem aprózza el a dolgokat: tizenkilenc új játékkal bővül a szolgáltatás, köztük a Controllal és a DOOM Eternallal.
1552212039

Ingyen tölthető a Slime Rancher

Letelt a két hét, így újabb ingyenes játékkal rukkolt elő az Epic Games Store. Egy színgazdag életszimulátorként működő belső nézetű lövöldözős játékot kapunk ezúttal, amelyben egy farmot virágoztathatunk fel a slime-ok segítségével.