Transport Fever 2 PC

Még fejlettebb közlekedést építhetünk ki a folytatásban, egészen 1860-tól a napjainkig tartó időszakot felölelve.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem lesz okunk panaszkodni a mennyiséget illetően, na meg a változatosságra sem lehet szavunk: vámpíros randiszimulátor, űr-RPG, konzol-RTS, hogy csak párat említsünk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten nem leszünk elhalmozva egy seregnyi AAA megjelenéssel, azonban ez nem jelenti azt, hogy nem érkeznek meg várva várt címek. Ilyen kapásból a Wo Long: Fallens Dynasty is.

Transport Fever 2 teszt

A tycoon-játékok újra fénykorukat élik, így egész komoly konkurenciával kell megküzdenie a sikeres Transport Fever folytatásának. A svájci fejlesztőbrigád három év után állt elő a második résszel, így kíváncsian vártuk, mivel lepnek meg minket.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár nagy megjelenésből érezhetően kevesebb van, még ezekre a napokra is készülnek újdonságokkal a kiadók és fejlesztőcsapatok. Különösen a megkésett portokra lesz érdemes odafigyelnünk.

Idén érkezik a Transport Fever 2

A Transport Tycoon remekül sikerült szellemi örököse idén ősszel folytatást kap: a Transport Fever 2 még összetettebb közlekedésszervező lehetőségekkel bővül. Az 1850-es évektől napjainkig fejleszthetjük a logisztikát.