Carrion PC, SW, XBOXONE

A Phobia Game Sudio 2D-s horrorjátékában egyfajta fordított élmény vár a játékosokra; a szokásos felállással szemben ezúttal nem mi vagyunk az űzött vadak, hanem éppen ellenkezőleg, a csápos szörny bőrébe bújva lehetőségünk van levadászni az elölünk fejvesztve menekülő túlélőket.
1657037700

Íme, a július eleji Xbox Game Pass-játékok

A Microsoft megmutatta, milyen játékokkal lesz teljesebb az Xbox Game Pass-előfizetésünk július első felében. Örülhetnek például azok, akiknek tavaly kimaradtak az első Yakuzák, mert a játékok visszatérnek a kínálatba.
1628236800

A közeljövő playstationös indie játékai

Tegnap a Sony és a PlayStation Indies számba vette, milyen játékokra számíthatunk a közeljövőben a PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön. Nagy bejelentés ugyan nem érkezett, de így is érdemes végignézni, mi vár ránk 2021-ben indie-fronton.
1619010000

Befutottak az idei GDC Awards jelöltjei

Nyáron újra visszatér a Game Developers Conference, ezúttal egy teljesen digitális eseménnyel, amelynek szokás szerint része lesz a GDC Awards díjátadója is. Most bejelentették, mely játékok indulnak a különböző kategóriákban.
1616756400

A Hades tarolt a BAFTA Game Awards díjátadón

Idén is megtartotta videojátékos díjosztását a Brit Film- és Televíziós Akadémia. A BAFTA Game Awards különböző kategóriáiban zsákszámra találhattuk PlayStation-exkluzív játékok jelöléseit, de a végül a Hades seperte be a legtöbb szobrot.
1611828000

Megvannak az idei D.I.C.E. Awards jelöltjei

Huszonnegyedik alkalommal fogják kiosztani a D.I.C.E. Awards díjait, amelyekre számos kategóriában pályáznak a tavaly megjelent játékok. A jelölések számában a The Last of Us: Part II és a Ghost of Tsushima vezet.
1605726000

Befutottak az idei év The Game Awards jelöltjei

Hamarosan vége a 2020-as évnek, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, megérkeztek a Geoff Keighley nevével fémjelzett The Game Awards díjkiosztó jelöltjei. A győzteseket december 10-én hirdetik ki.
1596465360

Carrion teszt

Eljött a bosszú ideje! Megannyi értelmetlen rajtunk végzett kísérlet után kitörünk a fogságból, hogy aztán megmutassuk a kutatóbázis dolgozóinak, milyen, amikor üldözőből üldözötté válnak.
1595440800

Launch traileren a Carrion

Küszöbön a megjelenés, úgyhogy a Devolver Digital és a Phobia Game Studio egy animációs kisfilmként működő launch trailerrel emlékeztetett mindenkit: holnaptól mi válhatunk a horrorfilmek kegyetlen szörnyévé.
1595224800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napokban sem maradunk újdonságok nélkül, igaz, ezúttal inkább a független fejlesztésű játékok kapják a főszerepet. Szokásunkhoz hűen listába szedtük a hét játékmegjelenéseit és filmpremierjeit.
1594832400

Xbox Game Pass - mi vár még ránk júliusban?

Elérkeztünk a hónap feléhez, de az Xbox Game Pass konzolos és PC-s változata bőven tartogat még újdonságokat. Lesznek itt remasterelt klasszikusok, régóta várt indie gyöngyszemek és korai hozzáférésű kooperatív címek is.