Chivalry 2 PC

Folytatást kap a középkori online FPS.
Típus:

Chivalry 2 - bemutatkoznak a frakciók, indul a béta

Két új kedvcsinálóval jelentkezett a Chivalry 2. Az online kardpárbajok során, ahogy az első részben is tettük, ismét felölthetjük az Agatha Knights vagy a Mason Order színeit - akár már a hónap végén érkező béta alatt.

Rengeteg indie játékot villantott az ID@Xbox

Tegnap éjjel lepörgött a /twitchgaming Showcase: ID@Xbox műsora. Az előadás során több mint 60 független fejlesztésű játékot láthattunk, melyek egytől-egyig Xboxra tartanak, egy jó részük pedig a Game Pass könyvtárában is megjelenik.

Ezek voltak az Epic Spring Showcase bejelentései

Tegnap este tartotta meg az Epic Games Store az első Nintendo Directhez hasonló műsorát, a Spring Showcase pedig hozott is magával egy-két izgalmas bejelentést: lássuk, hogy mi fért a húszperces adásba!

Jövőre marad a Chivalry 2

A Torn Banner Studios középkori játékának, a Chivalry: Medieval Warfare-nak a folytatása már nem fog megjelenni 2020-ban. A koronavírus miatt kellett csúsztatniuk, de cserébe a fejlesztők több tartalmat ígérnek a startra.

Ezek a játékok már biztos kapnak Series X-update-et

A Microsoft továbbra is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy jó pár jelengenerációs játék fog egy szép nagy Xbox Series X-frissítést kapni, aminek hála szebben és gyorsabban futnak majd az új konzolon.

Chivalry 2 - kardpárbaj konzolokon is

Óriási bejelentéssel jelentkezett a Torn Banner csapata! A középkori online harci játékuk következő része, a Chivalry 2 az Xbox és PlayStation jelengenerációs és új konzoljain is megjelenik majd, mégpedig a teljes crossplay támogatásával.

Nézd vissza itt az IGN Expo első napját!

Az idei E3 ugyan elmaradt, de így is özönlenek a friss bejelentések és látnivalók. Az IGN a Summer of Gaming nevezetű digitális közvetítéssorozattal pótolja az űrt, tegnap éjjel pedig le is adták az első streamet.

E3 2019: Érkezik a Chivalry 2

A Tripwire és a Torn Banner összefogásával érkezik a Chivalry: Medieval Warfare folytatása. Ha agyonvernétek egy embert egy csirkével, miközben Shakespeare-t szavaltok, akkor ne is keresgéljetek tovább!