Stronghold: Warlords PC

Távol-keleti hadurak lehetünk a következő Stronghold-játékban.

Végső kiegészítőire készül a Stronghold: Warlords

A Stronghold távol-keleti kitérője egész évben kapta a kisebb-nagyobb kiegészítőket, amelyek új egységekkel, pályákkal és történelmi hadvezérekkel bővítették a felhozatalt. A kiegészítők sora azonban lassan lezárul.

Tőzsdén a Devolver, a Sony már be is fektetett

Zajlik az élet a Devolver Digital körül. Az indie projekteket felkaroló kiadó a minap tőzsdére ment, amivel többek között a Sony figyelmét is felkeltette, eközben pedig ő maga is újabb stúdiókat vásárolt fel.

Megkapta első DLC-jét a Stronghold: Warlords

Tegnap befutott a Stronghold: Warlords első kiegészítője, amely vadonatúj küldetésekkel, hadurakkal és térképekkel bővíti a játékot. Emellett élesedett egy ingyenes frissítés is, amelyben magával Szun-cével szállhatunk szembe.

Stronghold: Warlords teszt

A Stronghold-sorozat legújabb része maga mögött hagyja Európát, hogy távol-keleti hadurak csatározásába kalauzoljon minket. A Warlordsban vannak ugyan újítások, ugyanakkor olyan, mintha a múltban ragadt volna.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elmúlt az év eleji szárazság, hosszas kihagyás után végre ismét számos érdekes játékpremiert köszönthetünk a heti megjelenési listán. Stratégák, krosszmotorosok és Crash rajongói előnyben!

Csak márciusban jön a Stronghold: Warlords

Mégsem jelenik meg január végén a régóta várt Stronghold-epizód, a fejlesztők szerint ugyanis a multiplayer mód még egész egyszerűen nem áll készen a rajtra. Hathetes csúszás várható.

40 percig pörög a Stronghold: Warlords

Ha eddig hiányoltátok a Stronghold: Warlords gameplay-felvételeit, akkor mostantól nem panaszkodhattok. A Firefly Studios 40 percnyi vágatlan játékmenettel és a hozzá tartozó kommentárral mutatta meg a várépítős RTS-t.

Szeptember végén jön a Stronghold: Warlords

A FireFly Studios egy új előzetessel és a Stronghold: Warlords premierdátumával készült a nyáreleji hírzuhatagra. A mai kedvcsináló a kánok és sógunok online ütközeteit mutatja be.

E3 2019: Itt a távol-keleti Stronghold: Warlords

Bemutatkozott a Stronghold-széria következő felvonása, a Warlords. Ahhoz, hogy Ázsia urává válhassunk, szükségünk lesz szövetségesekre - itt jönnek a képbe a hadurak.