Contra: Rogue Corps SW

VIsszatér a Contra-sorozat.
Típus:

Lehet még újra 2D-s a Contra

Ehhez azonban komoly innovációra van szükség. Legalábbis így véli Nobuya Nakazato, a héten megjelenő Contra: Rogue Corps vezető producere, aki nem szeretné az unalomig ismételni a sorozat klasszikus formuláját.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékcunami, ezen a héten sem fogunk unatkozni. Mostantól végre a FIFA 20-ban is rúghatjuk a bőrt, reszelhetünk pár végtagot a The Surge 2-ben, a konzoljainkon pedig elővehetünk egy halom klasszikus szerepjátékot.

Contra: Rogue Corps - így fest egy co-op bevetés

Már csak pár hét van hátra a Contra: Rogue Corps megjelenéséig, de csak most érkezett meg az első gameplay felvétel a játék co-op játékmódjáról. Annyi már biztos, hogy brutális akció vár az önjelölt űrlényvadászokra.

E3 2019: 12 percig pörög a Contra: Rogue Corps

Idén ünnepli 32. születésnapját a Contra, idén ősszel pedig újabb epizóddal bővül a nagy múltú sorozat. Nézzünk most bele az E3-as Nintendo Directen bemutatott Contra: Rogue Corps játékmenetébe!

E3 2019: Új résszel jelentkezik a Contra

A Nintendo Directen jelentette be a Konami, hogy visszatér a Conta-sorozat. A Contra: Rogue Corps szakít az oldalnézetes megközelítéssel, helyette egy TPS-t kapunk, top-down nézetben.