GDC 2008: Mark Reinnek 1 milliárd dollár nem elég

  • Írta: Daks
  • 2008. február 19.
  • Hír
Link másolása
A reggeli pletykák szerint a Microsoft 1 milliárd dollárért fel szeretné vásárolni az Unreal-t is jegyző Epic-et. Mark Rein ma személyesen válaszolt a híresztelésekre.
A reggeli pletykák szerint a Microsoft 1 milliárd dollárért fel szeretné vásárolni az Unreal-t is jegyző Epic-et. Mark Rein ma személyesen válaszolt a híresztelésekre.


Mark Rein, az Epic Games első embere nem sokat fűzött hozzá a GamePro által megszellőztetett infóhoz, mindössze annyit mondott kéjesen mosolyogva: "jobb szeretnénk, ha 2 milliárdról indulna a licit". Az Epic sorsa tehát nem dőlt még el, és ahogy látjuk, a cég vezetői sem utasították el rögtön az óriást, pedig ezzel a tranzakcióval a Microsoft kezébe kerülne az Unreal Engine 3.0, és minden további Epic játék Xbox 360 exkluzívvá válna.
12.
12.
LonGleY
Egyrészt úgy érzem, hogy sajnos már így is elég konzolszagú játékokat csináltak, nem veszítenének semmit a PC-sek. Az engine más kérdés. Viszont az MS ezzel együtt a motor eladási jogait is megvenné, nem hiszem, hogy másoknak hozzáférhetetlen lenne. Mindettől függetlenül hányok a hírtől meg az MS-től.
11.
11.
amd33
Szerinem meg vásárolja fel az epicet faxa lenne én örülnék neki ps3 meg cinkelhetne egy kicsit:D
10.
10.
huszti
eh....én 1 milliárd dolcsiért akármit megteszek...AZtán nyitok egy game boltot xD
9.
9.
Glek
LOOOL nem kapcsoltam, sorry xD Én mint matek zseni :D
8.
8.
Glek
yousif, hihihi :D:D xbox 360-okban fizetik ki? Vagy miért 360...? :D Tudtommal 170 Ft körül van a Dollár :D
7.
7.
k_mark93
Nagy szerencse hogy nem adja könnyen magát az Epic hiszen ha mégis eladnák a céget a Microsoft-nak akkor ahogy a cikkben is olvasható az összes Epic cím xbox 360 exkluzív lenne és az elég kibaszás!!!
6.
6.
yousif
bazzeg!! 2 milliárd dollár...!!! az 360.000.000.000 HUF?



azért nem volna rossz ez az állami ktgvetésnek szt hiszem :)



nah ezért kell nekünk is felnőni már a korhoz, hogy pár emberből állü cég kifejlesszen vmit és eladhassuk (vagy megtartva hozzon nyereséget)



szóval hajrá okos emberek hajrá..!
5.
5.
alex512
Nem is az a lényeg hogy nem adná el az új UE.-t másnak hanem ahogy azt már mondták az Epic jobban ki tudja használni a motort és akkor most a Microsoft lenne így vele. Nem is beszélve arról hogy az összes Epic Games cím az övék lenne. Ez durva!
4.
4.
viceviktor
jaja nem kis eröt birtokolnának:D
3.
3.
felegyi
2 millónál indul a LICIT!!!Tehát licitről lenne szó??!!Akkor lessz az 2 és fél milliárd is!
2.
2.
Glek
Hajjajj, az bizony veszélyes vegyver... Ez azt jelenit, hogy megszopathatnák a konkurens gépekre fejlesztő csapatokat? :) Gondolom az UE3-at nem vehetik vissza, de további fejlesztéseket nem biztos, hogy a rendelkezésükre bocsájtanak. Nah meg az is biztos, hogy sok cég kereshetne új motort :)
1.
1.
Watto1991
Többet is ér az mint 1 milliárd szerintem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...