GDC 2008: Novemberben jön a Gears of War 2

  • Írta: fojesz
  • 2008. február 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Alig pár perc telt el a Microsoft konferenciájának befejezése óta, ahonnan nagy örömmel távozhattunk: az eseményen bejelentették a Gears of War 2-t.
Alig pár perc telt el a Microsoft konferenciájának befejezése óta, ahonnan nagy örömmel távozhattunk: az eseményen bejelentették a Gears of War 2-t.


Az Epic srácai megviccelték a közönséget, ugyanis első prezentációjuk után anélkül távoztak a pódiumról, hogy kiejtették volna a szájukon a "Gears of War" címet. Végül a konferencia lezárásaként egy rendkívül hatásos trailerrel tértek vissza, majd bejelentették: a Gears of War második része novemberben jelenik meg kizárólag Xbox 360-ra. A további részletekre várni kell, az bizonyos egyelőre, hogy a folytatás az Unreal Engine 3 egy felturbózott változatát fogja használni.

Ugrás a galériához

22.
22.
arnenal
Ha tényleg az Unreal motor feltupírozott változatát fogják használni akkor biztos hihetetlen lesz. Mindenesetre már nagyon várom mert az első rész nagyon tetszett.
21.
21.
Bins
EZAZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!jeeeee. megintsokestesokangearsofwarjeeeee
19.
19.
Etzel
Sztem is a CO-OP volt benne a legjobb, én pl single-be ki sem játszottam, hanem haverral, skype-on, egy fél délután végigdaráltuk a gammát, és még a mai napig fel-fel említjük 1másnak mekkora királyság volt ;)

Várom sok szeretettel PC-re is...
18.
18.
felegyi
Addigra lessz X360-om!Én várom,az 1 is very good volt,ez is az lessz!
17.
17.
Obi1
A GoW-ban nem a single részen van a hangsúly.Multi, 4-4 játékos, zúzás ezerreeel..
16.
16.
szocs08
Csak PC -re is jó hamr kijöjjön ugyanolyan gépigénnyel. MÁR MAJDNEM MEGZAVARODOK A VÁRAKOZÁSTÓL MÁR MOST IS. MIKOR LESZ MÁR NOVEMBER?
15.
15.
tjames
14.
14.
Dr Kratos
Űberbrutálkirály ! Kedvencem az első rész imádom,ez meg sztem még jobb lessz ! Várom szeretettel Gow imádó társaimmal együtt ! Azon meg kár vitázni kinek mi a jobb ,van akinek a Gow nem jön be (pedig faxa game) én nekem meg a R6 Vegas nem jön be ! Ennyi ,ízlések és pofonok !
13.
13.
Thaddeus
Csak legyen PC-re is újra. Haverral nemtom hányszor daráltuk le a sáskákat.
12.
12.
Pain
11.
11.
Pain
Nekem sem jött be a játék.

És hogy legyen vita nem ps3as gamétt írok!

Sztem a RSvegas sokkal jobb játék lett!

amugy MGS4 4ever
10.
10.
amd33
Miről beszélsz mindegyik fokozaton kitoltam a gow1-et alap game isten császárság és a kettő is az lessz sőt sokkal jobb:D
6.
6.
mohoyo01
hát nem tom a gow 1 et végigtoltam xbox360on egyszer de utána soha be se tettem , azért a 2nek is adok egy esélyt bár ne mhiszem ,hogy az a játék lesz ami elnyeri a tetszésem:(
4.
4.
Daveout
Na ilyen és hasonló "meglepetésekre" vártam!!! Köszönöm!!!!
3.
3.
Szodalit
úgyse kell pc-re ez az unalmas szar. gow1-nél is annyiból állt a játék minden pályán hogy fedezékbe mentél és onnan lőttél, már 10 perc után unalmas volt és töröltem
2.
2.
Batri
A Unreal Engine 3 új változatában látványosabb / fények / árnyékok, új, a realtime átvezető animációk gyártását megkönnyítő eszköz, komplexebb fizika, és - ami a legizgalmasabb - a korábbinál sokkal több ellenfél szerepel. Az egyik techdemóban egyszerre 100 Sáska ellen ment a harc.



ha esetleg valakit érdekel :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...