GDC 2008: Mozgásban az új Unreal Engine 3

  • Írta: tjames
  • 2008. február 21.
  • Hír
Egy vadi új GDC-s videó a Gears of War 2 karakterein, és környezetében mutatja be a továbbfejlesztett Unreal3-as motor képességeit. Tetszetős!
Egy vadi új GDC-s videó a Gears of War 2 karakterein, és környezetében mutatja be a továbbfejlesztett Unreal3-as motor képességeit. Tetszetős!
17.
westZsolt
Zoral,de nefeledjűk hogy a Alone in the dark,is van ien szép ha nem szebb,és ott is érdekes dolgokat lehet a világgal csinálni:P
16.
LnB
fasza végre látom h tim ék is felhagytak azzal a felfogással, hogy minnél több poligon, és minnél nagyobb textrák legyenek, dicséretes munka..
15.
Glek
WOOOOWWW! Mekkora sirály már!!! :O:O GOW2-t AKAROK!!! :D Ez kúúúrvajó!!(UE3-as pornófilm is jöhet... xD hát ki más lehetne ennyire innovatív, mint Felegyi! xD)
14.
Guppi
Lol! Mekkora ötlet lenne unreal engine-es pornófilm :)
13.
koffein
ehhez hasonló grafikai motort fejlesztenek ki PS3ra is.Szinte teljesen ugyanez. Úgyhogy ezért nemkell befosni ha a microsoft felvásárolja az Epicet.Mert a Ps3asok nem fognak olyan egetverő veszteséget szenvedni, hogy pl ezek a játékok Xbox exkluzívak lesznek, mert ugyanezt a minőséget megkapják más nevü motorral.
12.
Daveout
Felegyi a hszek alapján legalább egy virtuális pornófilmre számított...és csalódnia kellett mert ez csak a Gears of War 2!!!XD

11.
tjames
Nem mondtam én hogy elélveztem! Vizuális orgazmusról volt szó, nem ejakulációról... de majdnem.... :)
10.
Etzel
Mindjárt lefosom a bokám, ez vmi istencsászár egy gém lesz!!
9.
felegyi
Ez tényleg fasza,de azért nem nyűgözött le annyira!Előbb elolvastam a kommenteket ami szerint tjames majdnem elélvezett annyira szép,ez így is van de ez még nem minden,csak 1 töredék!
6.
Scoo
Végre megint szét lehet robbantani a falakat meg a padlót! Anno ezt csal a Red faction 1 tudta megcsinálni, más játék nem igazán.
5.
bergkamp
biztos,hogy megfogják, hisz az egy is jött...a kettő is fog..:)
4.
SL89
Hat muszaj a ti szavaitokkal eljek mert mas most nem igazan jut eszembe :P Ez beszaras :D ... Az volna az igazi hogy megcsinalnak a GOW2-t PC-re is :D
3.
bergkamp
ez gyönyörű!!

végre.. a víz is jól nézz ki és rombolható környezet...ez nagyon ott van..!!:)
2.
tjames
Hát ez az! Mai szóbokrétámmal élve: vizuális orgazmus
1.
Daveout
tjames barátom engedd meg h a Te szavaiddal éljek....BESZARÁS!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...