GDC 2008: 10 perces Postal 3 gameplay videó

  • Írta: Daks
  • 2008. február 21.
  • Videó
Link másolása
A francia JeuxVideo készített egy hosszabb interjút a Postal 3 készítőivel - a hangulatos beszélgetés alatt pedig magát a játékot láthatjuk mozgás közben!
A francia JeuxVideo készített egy hosszabb interjút a Postal 3 készítőivel - a hangulatos beszélgetés alatt pedig magát a játékot láthatjuk mozgás közben!

Ugrás a galériához

A Postal 3: Catharsis részleteiről a Running With Scissors két őrült munkatársa, Vince Desi és Mike Jaret mesél - a gameplay mellett érdemes az úriemberekre is odafigyelni, igen jó beszélőkéjük van! A videót sajnos nem lehet áthozni hozzánk, így kérlek fanyalogjatok az alsó, idegen linkhez.

Jeux Video TV:
9.
9.
JcGross
8# úgy látom nem is értetted mit mondanak. Ad 1: Ez még csak nagyon korai verzió, és valamikor 09-ban jelenik meg. Ahhoz képest szerintem nagyon jó. Ad 2: Nem a gtyilkolászás a lényak. Nem díjazzák a gyilokot, a mészárszéket. Sok érdekes dolog lesz, sok poén, lehet majd rendőrnak lenni, azon belül is jó vagy rossz, meg lehetsz elmebeteg aki agresszív (itt mondták, hogy ezt nehéz lesz nekik megcsinálni mert nem az a lények a postal 3-ban) Mondják még hogy már unják a sok erőszakot.
8.
8.
tjames
Sztem nagyon gyenge. A gyilkolászásnak ilyen rajzfilmszerűen nem sok értelme van....látványtalan. Szerintem hiába a szép graf, sokaknak ez kevés lesz...
7.
7.
gezku
6.
6.
tombar
na ez nagyon beteg. hááááááááát a polcon a helye az biztos
4.
4.
bence9
remélem pc-s verzióban fps nézet lesz.
3.
3.
Csacso
igazad van! és egyépként hol az FPS nézet???
2.
2.
McDuff
szép meg minden,de ez már nem postal...ez vmi más lett...
1.
1.
babace
EZ a játék kell!!! Nincs mese
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...