GDC 2008: Dead Space képregény készülőben

  • Írta: Daks
  • 2008. február 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts büszkén jelentette be a GDC-n, hogy képregény készül a Dead Space alapján. A comic book a játék előzményeit mutatja majd be.
Az Electronic Arts büszkén jelentette be a GDC-n, hogy képregény készül a Dead Space alapján. A comic book a játék előzményeit mutatja majd be.


A távoli jövőben járunk, valamikor 2400 környékén, a galaxis különböző pontjain űrhajók tömkelege végez nyersanyagtermelést. Az egyik ilyen bányászhajóval, az Ishimura-val egyszer csak megszakad a kapcsolat, a cég pedig odaküldi az általunk irányított Isaac Clarke-ot, és űrmérnök csapatát, azzal a feladattal, hogy javítsák meg a hajó kommunikációs rendszerét, és ellenőrizzék, hogy minden rendben megy-e. Isaac kollégáival a helyszínre utazik, ám csak megérkezése után jön rá, hogy ez nem egy rutinfeladat lesz. A legénységnek nyoma veszett, az űrhajót valami oknál fogva vérszomjas alienek özönlötték el, hősünk pedig csapdába esik a fedélzeten – szinte teljesen védtelenül.

Ugrás a galériához

Ez lenne röviden a játék története, a képregényből pedig az fog kiderülni, hogy mi is történt pontosan az Ishimura-n, és a földönkívűliek hogyan foglalták el a hajót. Érdekes anyag lesz, reméljük a képregényhez kicsiny hazánkban is hozzá lehet majd jutni valami úton.

Kíváncsi vagy a játékra?
Olvasd el Daks előzetesét itt, a GK-n!
2.
2.
Glek
Nem rossz, igaz nincs a Must Have listán... de talán majd egyszer. :) Hülyén néz ki az a sisak... xD
1.
1.
RedScyther
A képregény nem tűnik rossznak....

A háték talán kissé felfrissíti az EA sorozat kínálatát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...