Metal Gear Solid mozi az Equilibrium rendezőjétől

  • Írta: fojesz
  • 2008. március 15.
  • Cooltúra
Link másolása
Régóta nyílt titok már, hogy film készül a Metal Gear Solid alapján, és a munkálatokat a Sony Pictures végzi majd, mostanra pedig a rendező személye is ismertté vált.
Régóta nyílt titok már, hogy film készül a Metal Gear Solid alapján, és a munkálatokat a Sony Pictures végzi majd, mostanra pedig a rendező személye is ismertté vált.



Persze még korántsem biztos, de a Sony fejesei remélik, hogy az általuk elsőként kiszemelt Kurt Wimmer lesz az, aki megírja a Metal Gear Solid filmadaptációjának forgatókönyvét, majd pedig megrendezi azt. Az Equilibrium című filmről elhíresült úriemberrel hamarosan tárgyalni kezdenek, utána pedig a munkálatok is megkezdődhetnek. Nem kérdéses, hogy Kojima mester remekműve kiváló alapanyag, remélhetőleg hozzá méltó filmadaptáció tekinthetünk meg a mozik vásznain!
9.
9.
bitbandita
Hogy-hogy nem Boll papa csinálja? No de nem mintha ez gond lenne...
8.
8.
LonGleY
#3: Szerintem most épp ugyanannyira röhej...



Kényszerírás egy játék alapján szerintem senkinek se sikerülne jól.

És mivel ily módon agyonhipe-olt, ettől sem várok semmi jót.
7.
7.
suadam
mirol van szo ti ÉRZÉSBŰNÖZŐK

6.
6.
DAud_IcI
#5: Pénzügyileg mindenképp...



Végül is csak egy vmi számít: NEM UWE!!!!!!!!!!11111

Najó, azért természetesen kojimának jobban örülnék, de ő nem filmrendező. Persze ez nem azt jelenti, h nem neki kéne írni a forgatókönyvet!
5.
5.
Aramisz93
#4: Szerinted a Kaptár jól sikerült? XD
4.
4.
joykiller
Ezt Kojima mesternek kéne rendeznie és irni a forgatokönyvet, ha nem ö csinálja akkor tuti hogy szar lesz. Valami jött-mentre rábizni egy ekkora cimet = a film bukással. Ritka hogy játékbol jo adaptácio készüljön mint pl a kaptár széria. A többit meg faszán elrendezte uwe boll bácsi, az ö filmjei a legszarabbak
3.
3.
LnB
Ömlenek a GamerMozik, hihetetlen, régen ha ez a téma feljött, mindenki csak röhögött..most meg ott tartunk, hogy lassan nem is lesz más féle film (na ez erős túlzás tudom)
2.
2.
Trishtan
Equilibrum rulz, a rendező újabb alkotása, az Ultraviolet már kevésbé...
1.
1.
Asher
Equilibrium nekem nagyon bejött, s remélem ő fogja rendezni az MGS-t is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...