Metal Gear Solid: Portable Ops Plus

A Metal Gear Solid: Portable Ops kiegészítőlemeze, új gameplay elemekkel, új szereplőkkel, és persze vadi új bevetésekkel. Megjelenés: 2007. szeptember 20.
1686239649

Előzetest kapott Hideo Kojima dokumentumfilmje

Ha a játékipar megtestesült rocksztárjairól beszélünk, akkor Hideo Kojima neve rendre az elsők közt kerül elő. A japán játéktervező munkásságáról hivatalos dokumentumfilm született. Lássuk az előzetesét!
1637596830

A film- és tévéiparba is betör a Kojima Productions

Los Angelesben nyitott új stúdiót a Kojima Productions. Az új részleg feladata az lesz, hogy új területekre is kiterjessze a cég működését, vagyis hamarosan új médiumokat is meghódíthatnak a japán vállalat eddigi játékai.
1633161600

A Konami feltámasztja a klasszikus játékait?

A VGC értesülései szerint a Konami szeretne visszatérni a nagyok ligájába, így a meglehetősen sivár időszak után feltámasztaná klasszikusait, vagyis jöhet az új Castlevania, Metal Gear Solid és Silent Hill is.
1607151600

Oscar Isaac lesz Snake a Metal Gear Solid-filmben

Először a Deadline számolt be róla pletykaként, majd a Metal Gear Solid-filmet rendező Jordan Vogt-Roberts is megerősítette a hírt, miszerint Oscar Isaac alakítja majd Solid Snake-et az adaptációban.
1500021000

Harmincéves a Metal Gear-sorozat

Tegnap ünnepelte a harmincadik születésnapját a Metal Gear és így a Metal Gear-sorozat. Habár a játék atyja, Hideo Kojima már nem dolgozik a Konaminál, az továbbra is számol a szériával.
1469970000

49 millió eladott példánynál jár a Metal Gear-sorozat

A Konami legutóbbi üzleti jelentéséből az is kiderült, hogy mára több mint 49 millió példányt adtak el a Metal Gear-sorozat egyes epizódjaiból. Ezek után különösen vicces, hogy egy darabig biztosan nem készül nagygépes folytatás hozzá.
1462899600

Vadonatúj akciójátékon dolgozik Hideo Kojima

Hideo Kojima interjút adott a Hachima Kikou magazinnak, és ha már beszélt, akkor a Sonyval partnerséget kötött Kojima Productions új játékáról is elárult néhány érdekes részletet.
1436774429

Feloszlott a Kojima Productions?

Solid Snake japán szinkronhangja, Akio Otsuka a Twitteren hintette el, hogy a Metal Gear Solid-sorozat mögött álló Kojima Productions nincs többé. Megerősítés még nem érkezett, szóval egy pici remény még van az ellenkezőjére.
1386774000

Metal Gear Solid - Kojima megint kiszállna

Aki figyelemmel követte Hideo Kojima nyilatkozatait az elmúlt pár évben, valószínűleg találkozott már olyannal is köztük, amiben a mester kifejti: ideje lenne abbahagynia a Metal Gear Solid-készítést.
1346313645

Mozifilm készül a Metal Gear Solid alapján

A minap rendezték meg a Metal Gear huszonötödik születésnapját ünneplő eseményt, aminek apropóján több bejelentéssel is készült a Konami és persze a sorozat atyja, Hideo Kojima. Az egyik legfontosabb hír az volt: a Columbia Pictures mozifilmet készít a patinás széria alapján.