HWSW: Holnaptól letölthető a Windows Vista SP1

  • Írta: Daks
  • 2008. március 17.
  • Hardver
Link másolása
Megbízhatónak tűnő források szerint március 18-án, kedden érkezik a felhasználókhoz a Windows Vista első szervizcsomagja - írja Nagytestvérünk, a HWSW.
Megbízhatónak tűnő források szerint március 18-án, kedden érkezik a felhasználókhoz a Windows Vista első szervizcsomagja - írja Nagytestvérünk, a HWSW.

A Vista SP1-ben főképp hibajavítások és a teljesítményt fokozni hivatott finomítások kaptak helyet, azonban az előzetes változatokkal készített tesztek szerint a szervizcsomag telepítése lényegében semmilyen hatással nincs az operációs rendszer sebességére, vagy az alkalmazás-kompatibilitásra. A javítócsomagban érkezik néhány új funkció is, a BitLocker például már képes lesz több meghajtót is titkosítani, illetve változások történtek az asztali keresőben is.

A Vista SP1 megnehezítheti - egy kis időre - a kalózok dolgát is, olyan kódok kaptak helyet a csomagban, amelyek kivédik a legnépszerűbb aktivációs trükköke (pl. BIOS-átírás, vagy a 2099-es trükk), A redmondiak állítása szerint az eszközölt változtatásokkal a jelenleg használt kalóz Visták túlnyomó többsége "semlegesíthető".

Érdekel milyen lesz a Vista SP1?
Irány a Nagytestvér!
10.
10.
Vincenzo
7: még nem próbáltam ki h működik-e de ismerősöm mutatta, hogy tökéletesen műxik...eredeti szoftvernek ismeri föl az SP1et és műxik a frissítés is
9.
9.
metafenomÉN
8: Hát nem tudom nem vagyok benne túl jártas de az új oprendszerek jobban kitudják használni az új technikákat is mint pl a kétmagos proci de lehet hogy nem így van. . .
7.
7.
dareal
5: ja, még otthonra is érdemes win2k3 telepítés. asszem a win2k3 óta megszokott az a windows elv, miszerint ami nem tiltott, azt nem szabad (még az xp is úgy müxik, hogy ami nem tiltott, azt szabad, vicces :))

bár nálam az a jól bevált szokás, hogy játékra egy kiherélt és gyors windows, többi egyéb meg linux. nem hiába "wintendo" néven szerepel a win a boot manageremben :D



6: azért arra kíváncsi leszek, hogy eme okosítás átmegy-e majd az ms hitelesítésén, avagy sem. mert az még a régi, az új még nem él, majd akkor mond, hogy működik ;) persze arra is lesznek fixek (mint mindenre), de arra készülj, hogy az első update után nem biztos, hogy úgy fog működni, ahogy kéne.
6.
6.
Vincenzo
Megnehezíti a kalózok dolgát?????XD lol...nekem már egy hete megvan a Vista SP1 telepítője és a hozzá való aktivációXD(nem dicsekvésből mondom csak lol...)
5.
5.
LonGleY
Az, aki Vista és Nero-t használ, magára vessen.

ImgBurn nevű progi minden szempontból helyettesíti

és minőségben lepipálja, csak az MP3 -> audio-hoz érdemes

egy külön pogit használni.



Egyelőre még mindig windows 2003-ból lehet a legjobb

rendszert összeollózni.
4.
4.
girgosz
nocsak hh ilyen hirtelen?
3.
3.
Wask
Ez 1 igazán jó hír, bár nekem fent volt a BETA és hát még a NERO se volt képes alatta elindulni, nyilván modositottak a forráskodon. Remélem gyorsabb lesz. Például a sajátgépbe ha pendrivera másolok hát az valami katasztrófa.
2.
2.
de2jay
Jajajaaa, az engem is jobban érdekelne, mert a Vista BlueScreen (kékhalál) technológiája annyira nem jött be... Viszont kijöhetne egy XP64bit sp3 is aki 4 giga memót szeretne használni...
1.
1.
Optimus Prime
És azt lehet tudni, hogy az XP SP3 mikor jön?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...