Lezárult a World of Warcraft nyereményjáték

  • Írta: Daks
  • 2008. március 25.
  • Nyereményjáték
Link másolása
Március 22-én éjfélkor zárjuk le a World of Warcraft nyereményjátékot. Aki szeretne nyerni egy giga wow csomagot, még most még indulhat érte!
Lezárult legutóbbi nyereményjátékunk, a szerencsés nyertes egy zsíros World of Warcraft ajándékcsomaggal és egy lézeres egérrel lett mától gazdagabb.

Az ajándékcsomagban van egy eredeti World of Warcraft játék 30 napos előfizetéssel, egy antibakteriális bevonatú lézeres Lexma egér, egy TBC óriásplakát, valamint egy limitált The Burning Crusade Collector's Edition kiadás.

Ez utóbbi tartalmazza a The Burning Crusade kiegészítőlemezt CD és DVD kiadásban, egy Collector's Edition hanglemezt bónusz számokkal, két pakli World of Warcraft Trading Card starter csomagot három exkluzív lappal, egy öt órás Behind the Scenes DVD-t, egy exkluzív kisállatot, egy egérpadot Outland térképével, továbbá egy keményfedelű, 208 oldalas képeskönyvet, amiben máshol nem látott rajzok és conceptek vannak.

A gazdagon felszerelt World of Warcraft ajándékcsomagot
F. Ferenc
nevű olvasónk nyerte Dömsödről, gratuláluk neki!

27.
27.
Royal2991
hol a baseball ütőm? meek dömsödre ;)

Gratz
26.
26.
csery8
Na nekem ez ne kéne..:D Inkább legyen valami PS3-as játék;- )
25.
25.
pstomi
remélem a gyöztes számolt azzal, h fizetnie kell a havi dijat is :D. Nekem ingyen se kéne egy ilyen. Remélem a követkő nyeremény játék egy Burnout Paradise lesz.
24.
24.
Daks
gratula tolem is! 1-2 nap es indul az uj nyeremenyjatek :)
22.
22.
HeadShot88
21.
21.
JcGross
Ilyen szarért nem is pályázok. :P
20.
20.
Adam9212
szívesebben látnám itt fent a saját nevem dehát ez van. :'( gratulálok :)
19.
19.
drip
én épp ezért nem játszom SOHA ilyet lehet felőlem az ajándék az a játék amely a legjobban kéne akkor sem.Latya én nem kárörvendek csak hogy tud
18.
18.
latya01
tuti, hogy nem 2*küldtem el az sms-t és örülök, hogy mások jót mulatnak a káromon:D:Dnem csalódtam bennük....de ha 2* küldöm akkor 2 sms-t kaptam volna, hogy "a válaszod helyes..."..de csak egyet kaptam...nem értem..de mind1...
17.
17.
Streving
Igaz, de szegényekh ad keressenek már! Az ajándékot megkell venniók, neked csak 300FT, ingyen senki nem szeret adni, mondjon bármit!Épp olyan hogy lemész a játszotérre, és asok ovisnak odadobot, aki elöször felmászik a mászókán, Kap egy Intel core 2 Extreme-et!Szal meglehet érteni a GK-t is!
16.
16.
Hablaty
Ha továbbra is smses lesz, akkor asszem nem fogok többet nyereményjátékozni :( Pedig annak idején mennyit dícsértem a GKt, mert nem volt fizetős.Most már az oldalnak ez a része azonos szinten vagy a betelefonálós műsorokéval.Kár...
15.
15.
huszti
Én küldtem egy sms-t....mit látok? eltünt a telefonom...hát kösz GK meg kösz szolgáltató.... (na megyek megkérdezem öcsémet hogy hova tette:D:D)
14.
14.
Sogi
jóóó... sok okos...:D valaki elkezdte, hogy így meg ugy rossz aljak gk, hirtelen az sms díja is felugrott, következöleg a telefonod is elromlik, ha sms-t dobsz... megindult a lavina XD
13.
13.
Daks
Latya ilyen nem lehet. Az sms dija 250+áfa, a szolgaltato megbizhato, tobbet kozt pl a gamestar nyeremenyjatekainak is ok az sms partnerei. Nem lehet hogy veletlen 2x kuldted el?
12.
12.
Adam9212
11.
11.
latya01
belementem a játékba..küldtem egy sms-t..és tudjátok mi történt?..kb 600 ft emelt le...háát nem aranyos??? máár csak azzal lehetne kiengesztellni..ha nyernék:D:D...nah mind1..hülye voltam..de mind1..tanuljatok a hibámból!!aki meg küld sms-t nézze meg mennyi van elötte----> és utána!..
10.
10.
mephi
#10 Kis butus, ez nem nagylelkűség kérdése, ez reklám kérdése.
9.
9.
Aramisz93
#9: Mert te biztos olyan nagylelkű vagy, hogy ingyen odaadnád egy szerencsésnek egy legalább 30.000 ft összértékű csomagot...
8.
8.
mephi
Ugyan srácok, LonGleynek igaza van, max kicsit rosszul adja elő magát. Mindenki tudja, hogy ezt a szép kis játékot (ami a maga kategóriájában nagyon jó és sok ember szereti) ahol lehet eladják.

Itt is ez történik, meg az összes ilyen SMS nyerő játékban. A játék ára vastagon megtérül annak a cégnek, aki úgymond nekünk "ajándékozza" ezt a csomagot. Aki akar beszáll a játékba, aki akarja az kihagyja. Magam részéről én kihagyom... Jobban beveszi az olyan ajándékot a gyomrom, ami nem kér SMS-t.
7.
7.
Adam9212
Ajj, hadd legyen enyéém, jó kis születésnapi ajándék volnaaa :D
6.
6.
janda-g
bocs a hülye kérdésért, de hol lehet jalentkezni?xd
5.
5.
Daks
valaki bal labbal kelt ma :)
4.
4.
LonGleY
#4: Tipikusan az a magyar, aki utálja, ha agyonhipeolnak egy semmitmondó nyereményjátékot, amin mellesleg 100x annyit keresnek alsó hangon. A másik, ami megfekszi a gyomromat, az a semmitmondó hozzászólás, ami tulajdonképpen semmi infót, ötletet, vagy akár érdekes gondolatot nem fejezett ki. Ilyen volt a tied.
3.
3.
Aramisz93
#3: Tipikus magyar vagy...=/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...