Radar Group megalakulás, Incarnate bejelentés

  • Írta: Daks
  • 2008. március 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Tegnap megalakult a Radar Group kiadó, megerősítették a Prey 2 készültét, új képeket adtak ki az Earth No More-ból, és bejelentették az Incarnate-et.
Tegnap megalakult a Radar Group kiadó, megerősítették a Prey 2 készültét, új képeket adtak ki az Earth No More-ból, és bejelentették az Incarnate-et.

A Radar Group nem egy szokványos kiadó lesz, inkább egy amolyan partner cég, a célja pedig, hogy a független játékfejlesztők érvényesülni tudjanak a nagyvállalatok uralta piacon. "A Radar Group-nak nem célja, hogy a játék címének jogait elvegye a fejlesztőktől, sőt inkább minden erejével szeretné támogatni a kicsi és kreatív stúdiókat" - tudtuk meg a sajtóközleményből. A Radar Group élén Scott Miller, a Gathering of Developers, az Apogee Software és a 3D Realms alapítója áll, így nem is csoda, hogy alájuk fog tartozni például a Prey 2 és az Earth No More is. A kiadó elindításának alkalmával bejelentették az Incarnate című játékot, melynek története szerint a lelkek kiszabadultak a pokolból, és Chicago utcáit ellepték a világtörténelem leggonoszabb emberei. Itt egyedül Thomas Ludlow segíthet, őt irányítva feladatunk visszaküldeni minden démont oda, ahonnan jött. Galériánkban két új Earth No More képet szemlélhettek meg.
4.
4.
JcGross
3.
3.
skiz0
Apogee..hűde jó játékaik voltak anno! ;)

Hát igen, nem egy EA kaliberű haddnemondjam milyen bandáról van szó...
2.
2.
Daks
ha jol tudom mar a Take2 beolvasztotta magaba azt is:)
1.
1.
Optimus Prime
Nagyon helyes, támogassák is a kicsiny stúdiók játékait. Hisz mindig jobb játékot készítenek, mint a multi cégek. Várom a Prey 2-t. :)

A Gathering of Developers cég még létezik? A Heavy Metal (2000-es) játék kapcsán kerestem a honlapját, de már nem létezik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...