Persona 4 - az első információk és képek

  • Írta: fojesz
  • 2008. március 20.
  • Hír
Link másolása
Bár a Persona harmadik része még csak most jelent meg nyugaton, az Atlus már gőzerővel készülődik a Persona 4 júliusi boltokba kerülésére.
Bár a Persona harmadik része még csak most jelent meg nyugaton, az Atlus már gőzerővel készülődik a Persona 4 júliusi boltokba kerülésére.

A kizárólag PlayStation 2-re, Japánban július 10-én megjelenő folytatásról a Famitsu magazin szállította az első infókat és képeket. Az új rész a városoktól messze, vidéken játszódik majd, a főszereplőkre az itt történt sorozatgyilkosság rejtélyes hátterének megfejtése vár - a sorozatra jellemző hangulat fog visszaköszönni az új részben is. Az első fordítások szerint a Persona 4-ben véletlenszerűen változik majd az időjárás, itt pedig főként arra a ködre kell gondolni, mely időnként ellepi a tájat, sok-sok NPC halálát okozva ezzel.


A Famitsu helyzetjelentése szerint a Persona 4 nyolcvanöt százalékos állapotban leledzik, tehát a készítőknek bőven marad idejük befejezni a játékot a júliusi boltokba kerülésig. A több befejezést és több, mint száznyolcvan Personát ígérő program hossza egyébként a harmadik rész másfélszerese. A játékról készült első képeket galériánkban találjátok néhány jó minőségű scan formájában.
5.
5.
tjames
Hajlandó vagyok elfogadni amit mondtok, biztos van az a réteg akiknek tetszik, hisz ha nem lenne vásárlóközönsége, nem csinálnának ilyent. Csak én nem tartozok közéjük/közétek.
4.
4.
metafenomÉN
1: Azért írsz ide mert ez nem egy istenítsük a hírt fórum hanem osszuk meg a vélaményünket , én örülök hogy néha van negatív vélemény is.

De Trishtan al kell egyet értenem ezek általában nagyon jól öszerakott hangolatos játékok lesznek.
3.
3.
tjames
Lehet. Abban sem vagyok érdekelt :)
2.
2.
Trishtan
Pedig a "animanga" képregényszerű, körökrebontott, fentezi ratyidasz játékok " kissé színvonalasabb, mint a pc-s, RPG-knek nevezett egér ütögetős móka...
1.
1.
tjames
Nekem ezek az "animanga" képregényszerű, körökrebontott, fentezi ratyidasz játékok (nem akarok senki lelkivilágába gázolni) ABSZOLÚTE NEM JÖNNEK BE. Persze mondhatnátok hogy "akkor minek írok ide"... IGAZ. Én sem tom. De ez a hír nekem nem hír...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...