Shin Megami Tensei: Persona 4

Japán akciójáték, melyben egy iskolás fiú bőrébe bújva kell megmentenünk a világot. A sorozat eddig Playstation 2 konzolon hódított, és úgy néz ki, a negyedik sem fog megjelenni PS3-ra.
Típus: Akció, RPG

Metacritic: gyenge volt a tavalyi év

A játékok pontszámait átlagoló Metacritic idén is elkészítette a maga évösszegzését, amiből az is kiderül, hogy 2012-ben jóval kevesebb játék kapott kiváló értékelést, mint 2011-ben.

Gőzerővel dübörög tovább a Persona-sorozat

A Famitsu magazin jóvoltából jókora információáradatot kaptunk a Persona-sorozattal kapcsolatban, kiderült, hogy a negyedik rész megjelenik PlayStation Vitára, készül egy verekedős játék a játéktermekbe és a HD konzolokra, és emellett persze az ötödik epizódon is dolgoznak a srácok.

Tavasszal jön Európába a Persona 4

Japánban és Amerikában már megjelent az új Persona, az öreg kontinensen élőknek azonban várniuk kell tavaszig, míg errefelé is boltokba kerül a produktum.

A heti játékmegjelenések

A héten még gyérebb felhozatalra számíthatunk: a megkésett számítógépes Prince of Persián és a Persona új részén kívül nem számolhatunk be érdemleges megjelenésről.

Kedd esti galériafrissítés

Legújabb összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a FIFA 09, a Gears of War 2, a Midnight Club: Los Angeles, a Pure vagy a Civilization Revolution.

Persona 4 - az első információk és képek

Bár a Persona harmadik része még csak most jelent meg nyugaton, az Atlus már gőzerővel készülődik a Persona 4 júliusi boltokba kerülésére.

Már készül a Persona negyedik része

Jövőre egy negyedik rész formájában ismét visszatér a Persona című japán akciójáték, melyben egy iskolás fiú bőrébe bújva kell megmentenünk a világot.