Megjelent a Gamestar legújabb száma

  • Írta: Daks
  • 2008. március 25.
  • Hír
Link másolása
Március 21-től kapható az újságárusoknál a GameStar márciusi száma, mely ezúttal több meglepetést is tartogat - például kétféle ajándék fémmedált.
Március 21-től kapható az újságárusoknál a GameStar márciusi száma, mely ezúttal több meglepetést is tartogat - például kétféle ajándék fémmedált.


A gyűjtői Warhammer-kiadás kétféle borítóval, és kétféle ajándék fémmedállal kapható: a "Chaos Edition" a Káosz, az "Empire Edition" pedig Birodalom emblémájával. Az újságban olyan exkluzív beszámolók találhatók, mint The Sims 3 és Warhammer Online előzetes, illetve Rainbow Six: Vegas 2 és Assassin's Creed teszt. A DVD mellékleten ezúttal is három órányi GSTV adás látható, az újság mellé járó ajándék teljes játék pedig ebben a hónapban a Full Spectrum Warrior.
22.
22.
berc11
nekem a feketét küldték ki, szerencsére, az jobban is tetszik
21.
21.
dante92
Én mindig megveszem az újságot. Nekem ez a pirosas van meg, a másikat még sehol nem, láttam
20.
20.
Bloodrose
21: Nem raknám a reklámját a Hírek közé.



A GK Shop is a hírek között indult, aztán rájöttek, hogy nem oda tartozik, most már külön helye van...



Remélem most is rájönnek majd.



22: Egy közlemény és egy hírdetés közel sem ugyanaz. Nyomtatott sajtónál ezzel (pontosabban hírdetés Hírek között szerepeltetése miatt) felügyeleti szervekhez is lehet akár fordulni. Még mielőtt bárki félreértené, semmi ilyen szándék nincs bennem, akkor már inkább maradjon ott ahol van, csak mondom, hogy van ahol a kettő összemosását nem igazán tolerálják.
19.
19.
fojesz
20: "Típus: Közlemény" Mi így jelöljük.
18.
18.
Aramisz93
#20: Hogyha téged támogatna valaki, annyi megkötéssel, hogy reklámozd őket...nem reklámoznád?=)
17.
17.
LonGleY
Tudtommal a normál újságokban az ócska, híreknek vagy cikkeknek álcázott reklámokat szokás (x) -el jelölni az írás végén. itt sem ártana különbséget tenni, mert egyre gusztustalanabbnak tartom emiatt az oldalt.
16.
16.
Mast3rmind
18: Tényleg! Micsoda remek poháralátét! :D
15.
15.
Aramisz93
Gamestart csak néha veszek általában a játékok miatt. Múltkor az XIII-at adták hozzá ami az egyik kedvenc játékom, hát persze, hogy megvettem. A GSTV szerintem tök jó dolog, olyasmi, mint a gamespot.com-on a video review-k. De ez ilyen övtáskára való kitűző medál vagy mi? És a bóritóhoz játékot is kapunk legalább, vagy poháralátétnek adják?=)
14.
14.
alex512
Én mint Warhammer rajongó elgondolkodtam a medál miatt, de ez megér 2000 Ft-ot mert más miatt nem igazán kell nekem a GameStar.Sztem van értelmesebb módja is 2 ezer forint elköltésének. (Főleg ha terepasztalos formában is játszod a warhammert)
13.
13.
Aramisz93
12.
12.
Racsika
De kapsz hozzá ajándék medált :D
11.
11.
Obi1
Sose vettem meg, mert

1. Milliószor többet olvashatsz erről a témáról a neten

2. Mire kiadják az újságot a hírek elévülnek

3. Kétezer forint..
10.
10.
berc11
na most elég hülyeséget mondtál, 5 év alatt 100 ft-ot emeltek az árán (ne a régi cd-s árát nézzed....)
8.
8.
berc11
GS-en reklámozták a GK nyereményjátékán.
8.
8.
berc11
izé nyereményjátékát.
7.
7.
LnB
7: igen igazad van, de szerintem nem az a baj hogy drága. aki akarja vegye, ameddig nem volt netem én is olvastam, szerintem csak olyan emberek olvasnak gamestart, guru-t stb. akinek nincs internet otthon, vagy sík hülyék híreket-érdekességeket keresni/olvasni.ennyi erővel a gamekapocs is kérhetne pénzt az olvasásért, és gondolom mivel, nem kérnek ezért vannak reklámok az oldalon, ami nem baj (mert én operával blokkolom mindent) de ez kikerülhetetlen, a hírek közé betenni, na itt a baj. Kíváncsi vagyok a GK visszakapja e a reklámot az újság hasábjain... :S
6.
6.
Vincenzo
6: hát szerintem például itt a GK-n sokkal előbb olvashatsz minden hírt már csak azért is mert ezt naponta frissítik és nem havonta jelenik meg...
5.
5.
Sogi
ja csak mondjuk eredeti game, fsw azé elég jo game, és sokszor elsőként olvashatsz a legujabb hirekrol. mondjuk én sem értem ezt a reklámot, de ahogy érzitek:)
4.
4.
huszti
3.
3.
LnB
Reklám?! ez gáz kíváncsi vagyok milyen érdekekkel lehet ezt alátámasztani?! Citybank vagy Otp reklám mikorra várható?
1.
1.
Bloodrose
Hű, ilyen eddig még nem volt. Micsoda összefonódások. :P
1.
1.
felegyi
A kedvenc lapom,már évek óta!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...