Április elseje - a legjobb tréfák egy csokorban

  • Írta: fojesz
  • 2008. április 2.
  • Hír
Link másolása
Végre április másodika van, remélhetőleg mára mindenki kifogyott a vicceiből! Tegnap még a kiadók és a fejlesztők is megviccelték a közönséget - lássuk a legjobbakat!
Végre április másodika van, remélhetőleg mára mindenki kifogyott a vicceiből! Tegnap még a kiadók és a fejlesztők is megviccelték a közönséget - lássuk a legjobbakat!

Bemutatkozik a Super Pii Pii Brothers

A japánok mindig őrültek voltak, ezt a Super Pii Pii Brothers-nél semmi sem bizonyítja jobban. A játék lényegében egyszerű ügyességi móka Nintendo Wii-re, ám a témaválasztás igazán egyedivé teszi a játékot - melyet egyébként valóban meg lehet rendelni 35 dolláros áron.. A kiegészítő segítségével a gép kontollerét felcsatolhatjuk, majd pedig száz különböző helyszínen pisilhetjük ki magunkat - valahogy így:



The Lord of the Rings Online - The Battle of Amon Hen

Ingyenes kiegészítő érkezik a Gyűrűk Ura MMORPG-hez: a The Battle of Amon Hen névre hallgató extra tartalom új játszható fajjal bővíti a játékot: a tyúkokkal. Az új frakció rendkívül érdekesnek ígérkezik, jó nagyra nőhetünk majd velük és sok-sok tapasztalati pontért cserébe akár az úton is átkelhetünk - reméljük, épségben. (Hivatalos honlap )



Film készül a Legend of Zelda alapján

Film készül a Legend of Zelda alapján. A Nintendo-platformokon bemutatkozott sorozat kivételes sikere miatt dönthettek úgy a szélesvásznú alkotás készítői, hogy vászonra viszik Link kalandjait. Az IGN jóvoltából már egy kövér trailert is megtekinthetünk - egyszerűen döbbenetes, amit láthatunk!


Altair a Metal Gear Solid negyedik részében

Altair megunva a középkort az Assassin's Creed csodamasinája segítségével kisebb kirándulást tett a jövőbe, ahol még arra is jutott ideje, hogy helyettesítse Solid Snake barátunkat egy kőkemény küldetésben. Mint a trailerben is látható, a kolléga időközben kitanulta a lőfegyverek használatát, rászokott a dohányzásra és még egy csini bajszot is növesztett mellé.



Új screenshot érkezett a Duke Nukem Forever-ről

Remélhetőleg már nem kell sokat várnunk a Duke Nukem folytatására, mindenesetre a készítők igyekeznek kielégíteni a rajongókat, s folyamatosan adagolják a különféle médiaanyagokat. A parányi képek és az első újgenerációs teaser trailer után egy kissé jobb minőségű screenshot is érkezett a játékról, mely az új részben is szereplő disznókat mutatja be közelebbről.



Jön a Catbox 360

Nekem ugyan nincs macskám, de ha lenne, bizonyára sajnálná, hogy nem játszhat konzolokon, sőt még egy számot sem tud lenyomni a Guitar Hero legújabb részében. Nos az ő lelkiviláguk megóvása érdekében készül a Catbox 360: a dobozba rakva a cicát, az mancsával csapkodhatja a színes gombokat, így nyomhatja a Guitar Hero-hoz és a Rock Band-hez hasonlító, kizárólag Catbox-ra megjelenő játékot. Megjelenésről és árról egyelőre nincs hír, viszont az első képet elküldték a készítők:

7.
7.
wildláma
pont nő játszik a pisálós Wii-vel?
6.
6.
westZsolt
5.
5.
Callation
4.
4.
kae-chan
ROFL XDDD!! a legjobb a catbox 360 XD én akarok egy ilyet a macskámnak XDDD
2.
2.
$how
Ez Q()|'vajóó :D:D főleg az Assasin XD aszongya, kitanulta időközbe a lőfegyver használatot XDXDXD
1.
1.
Petike x
Nekem a Maxisé is tetszett, hogy beépített társkereső szolgáltatás lesz a Spore-ban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...