The Legend of Zelda: Twilight Princess , WIIU

Az immáron legendássá vált Zelda-sorozat darabja, mely mindmáig a Nintendo egyik legnagyobb húzóereje!
1663077600

Nézd vissza a Nintendo Direct legutóbbi adását!

Eljött az idő, hamarosan megkezdődik a Nintendo Direct következő adása. A japánok több mint 40 percnyi műsorral készültek, melyből megtudhatjuk, hogy mivel játszunk majd idén karácsony környékén.
1662051840

Pletyka: Zelda-bejelentéseket hozhat a szeptemberi Nintendo Direct

A GamesBeat és a Giant Bomb munkatársai viszonylag biztosak benne, hogy szeptemberben újabb Directtel jelentkezik a Nintendo, ahol két régóta várt Zelda-portot is bejelenthetnek majd.
1513792842

A Nintendo már dolgozik a következő Zelda-játékon

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild sikere után nincs abban semmi meglepő, hogy a Nintendo úgy döntött, folytatja Link kalandozását. A hírt Eiji Aonuma is megerősítette, most már csak az a kérdés, mikor kapjuk meg az új részt.
1512471600

Nintendo-játékok NVIDIA Shielden

De csak Kínában. Míg más régiókban elképzelhetlennek számít, hogy a Nintendo más platformokra portolja konzol-exkluzív címeit, addig a Népköztársaságban csak így lehet versenyre kelni az online multiplayer és mobiljátékok uralta piacon.
1479718860

Íme, az idei Golden Joystick Awards győztesei!

Harmincnegyedik alkalommal rendezték meg a Golden Joystick-díjátadót, az elmúlt év játékai összesen huszonhat kategóriában mérethették meg magukat. Az év játéka a Dark Souls harmadik része lett.
1462381200

Napi WTF: Film készült a Zelda alapján - de milyen!

Erre nem számítottunk. Egy YouTube-csapat filmet készített a The Legend of Zelda alapján, de úgy közelítette meg az alapanyagot, ahogy nem is gondolnál rá: bűnügyi drámává gyúrták a Nintendo klasszikusát.
1460732433

Amerikai toplista: a The Division vitte a márciust

Az NPD Group közzétette az amerikai játékpiac márciusi teljesítményéről szóló jelentését. A konzoleladások terén a PlayStation 4 vitte a prímet, míg játékfronton a Ubisoft új üdvöskéje, a The Division orozta el az aranyérmet.
1458310140

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD teszt

Folytatódik a The Legend of Zelda, a hamarosan megjelenő új rész előtt most azonban itt az előd felújított változata. Nagyfelbontású grafika, javított játékmenet, teljesen új tartalmak, ez a Twilight Princess HD.
1457359200

Brit toplista: mindenki ősember akar lenni

Nem talált legyőzőre a Far Cry-sorozat kőkorszaki epizódja, a Far Cry Primal, a múlt heti második helyezett Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 viszont ezúttal csak a bronzéremig jutott.
1456738920

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A szokásosnál is sűrűbbnek ígérkezik a Steam indie felhozatala a héten, amit néhány megkésett port és újrakiadás kísér majd. Még mindig tart a mamutszezon, és Link is visszatér egy régi-új kaland erejéig.